123941398 3461348360577583 8370565770783688297 N
🌱 Ik wil helpen

Social Media post templates

Profiel vrijwilliger

Een grafisch designer die vanuit onze huisstijl een set van social media templates kan maken, die wij vervolgens zelf kunnen invullen om social media posts te maken.

Ervaring met:

  • Grafisch Design
  • Canva / Design tool
  • Logo & Huisstijl

Organisatie in het kort

Samen met partners als de Provincie Noord-Brabant en RegioBank zetten wij programma's op voor 100+ lokale initiatieven die het verschil maken tegen eenzaamheid, voor meer natuur of een gezelligere buurt.

  • Welzijn
  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Voor je Buurt

⏱️ 4-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 Starten binnen één maand

Door een betere uitstraling kunnen we meer initiatiefnemers en partners inspireren een maatschappelijk of groen initiatief te starten of ondersteunen!
Jolien Verrijt
Geschreven door Jolien Verrijt van Voor je Buurt

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij helpen lokale initiatieven die hun buurt wat groener en gezelliger maken met het opstarten van een crowdfundingcampagne. Deze trekken we ook aan via social media, een belangrijke tool voor ons. We zijn bezig met een nieuwe uitstraling, waarbij er een website en huisstijl is ontwikkeld. Op basis daarvan willen graag een set nieuwe templates.

Wat hebben we nodig?

  • Een set aan kant-en-klare templates (met bijvoorbeeld filters, ons logo, typografie) die wij vervolgens makkelijk zelf kunnen inrichten.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Huisstijl (met elementen zoals logo, kleuren, lettertypes).
Jolien Verrijt
Jolien Verrijt Project medewerker/coördinator

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Voor je Buurt
Voor je Buurt

De missie van Voor je Buurt.

🙂Welzijn
📍Utrecht

Voor je Buurt wil iedereen in staat stellen om mensen, geld en hulp te mobiliseren om een goed initiatief te realiseren. Daarvoor begeleiden en trainen we initiatiefnemers met het opzetten van een campagne. Zo hebben we de afgelopen jaren bijgedragen aan de realisatie van meer dan 2000 voedselbossen, buurtfestivals, sociale ondernemingen en andere mooie bottom-up projecten op een van onze 12 verschillende platforms (naast voorjebuurt.nl o.a, voorjestadsie.nl en samenvoordebuurt.nl). We werken in opdracht van zo’n 40 overheden, NGO’s, fondsen en bedrijven in Nederland. We adviseren en begeleiden hen met slim inzetten van subsidie, en het versterken van initiatieven. Voor je Buurt is als stichting in 2012 opgericht en heeft een team van 8 medewerkers.

Lees meer

Professionals over Voor je Buurt

Laurens 👐 Kennissessie GDPR en AVG

Laurens
Het is prettig als de directeur van een organisatie (Aster van Tilburg, Voor je buurt) zo betrokken is bij het onderwerp (privacy in dit geval) en er ook veel van af weet. Dat helpt ook enorm bij het onderstrepen van het belang van een kennissessie.

Jorrit 👐 Kennissessie Coachend leidinggeven

Jorrit
Voor je Buurt is een jong, klein team dat staat te springen om impact te maken. De drive is enorm, ik merkte in de workshop dat ze vooruit willen en willen leren om dingen beter te doen.