a8ef13ed-a899-42cf-b54f-7d4d6246b0e7

Kennissessie Coachend leidinggeven

Profiel vrijwilliger

Een professional die ervaring heeft met leiderschap rollen en het onderwerp coachend leiderschap. In staat om zijn of haar kennis over te brengen in een workshop of presentatie vorm.

Ervaring met:

  • Strategie & Consulting

Organisatie in het kort

Samen met partners als KWF Kankerbestrijding en RegioBank zetten wij programma's op voor 100+ lokale initiatieven die het verschil maken tegen eenzaamheid, voor meer natuur of een gezelligere buurt.

  • Welzijn
  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Voor je Buurt

⏱️ 3-6 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 1-2 weken

💻 Op locatie.

🏁 We kunnen direct starten

Met een kennissessie coachend leidinggeven kunnen wij groeien en nog professioneler de verschillende rollen die wij bekleden uitvoeren wat uiteindelijk resulteert in meer impact in de buurt.
Sterre de Haan
Geschreven door Sterre de Haan van Voor je Buurt

Project­omschrijving

Ons huidige kennisniveau.

Wij willen graag met verschillende collega's aansluiten waarvan de directrice, projectleiders en ikzelf als community manager waarbij ik stagiaires begeleid. In deze functies heb je verschillende vormen van leidinggeven en wij hopen dat iemand alle verschillende vormen mee kan nemen in de sessie.

De inhoud van de sessie.

  • Wat houdt coachend leidinggeven in?
  • De toegevoegde waarde van coachend leidinggeven voor ons team
  • Coachvaardigheden: welke zijn belangrijk?
  • Tips en tricks om te starten met coachend leiding geven.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Voor je Buurt
Voor je Buurt

De missie van Voor je Buurt.

🙂Welzijn
📍Utrecht

Voor je Buurt wil iedereen in staat stellen om mensen, geld en hulp te mobiliseren om een goed initiatief te realiseren. Daarvoor begeleiden en trainen we initiatiefnemers met het opzetten van een campagne. Zo hebben we de afgelopen jaren bijgedragen aan de realisatie van meer dan 2000 voedselbossen, buurtfestivals, sociale ondernemingen en andere mooie bottom-up projecten op een van onze 12 verschillende platforms (naast voorjebuurt.nl o.a, voorjestadsie.nl en voordeouderen.nl). We werken in opdracht van zo’n 40 overheden, NGO’s, fondsen en bedrijven in Nederland, België en de rest van de wereld (via onepercentclub.com). We adviseren en begeleiden hen met slim inzetten van subsidie, en het versterken van initiatieven. Voor je Buurt is als stichting in 2012 opgericht en heeft een team van 6 medewerkers en 2 stagiaires.

Lees meer

Professionals over Voor je Buurt

Laurens 👐 Kennissessie GDPR en AVG

Laurens
Het is prettig als de directeur van een organisatie (Aster van Tilburg, Voor je buurt) zo betrokken is bij het onderwerp (privacy in dit geval) en er ook veel van af weet. Dat helpt ook enorm bij het onderstrepen van het belang van een kennissessie.