Freerun Halsteren

Impact infografic

Project details

💒 Voor je Buurt

Organisatie in het kort

Samen met partners als KWF Kankerbestrijding en RegioBank zetten wij programma's op voor 100+ lokale initiatieven die het verschil maken tegen eenzaamheid, voor meer natuur of een gezelligere buurt.

  • Welzijn
  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Profiel vrijwilliger

Een creatieve designer die een infographic kan ontwerpen.

Beschikbaarheid

16 tot 24 uur, binnen 4 weken. Op locatie en/of vanaf huis.

Met dit project willen we laten zien dat heel veel toffe kleine initiatieven een enorme beweging zijn die wij mogen aanjagen.
Geschreven door Aster van Tilburg van Voor je Buurt

Project­omschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben. 
Waarom is dit project van waarde.

We willen heel graag visueel maken welke impact we maken en ook hoe we dat doen. Dat doen we nu met cijfers en met succesverhalen, maar we missen een manier om dat als één geheel te presenteren.

Goed om te weten. 

We zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuwe organisatienaam met huisstijl, even bespreken op welke manier we dat kunnen inrichten in combinatie met ontwikkelen van deze infographic.

 

Voor je Buurt
Voor je Buurt
Kaap Hoorndreef 66
3563AW Utrecht
voorjebuurt.nl
Aster  van Tilburg
Aster van TilburgDirecteur

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Voor je Buurt wil iedereen in staat stellen om mensen, geld en hulp te mobiliseren om een goed initiatief te realiseren. Daarvoor begeleiden en trainen we initiatiefnemers met het opzetten van een campagne. Zo hebben we de afgelopen jaren bijgedragen aan de realisatie van meer dan 2000 voedselbossen, buurtfestivals, sociale ondernemingen en andere mooie bottom-up projecten op een van onze 12 verschillende platforms (naast voorjebuurt.nl o.a, voorjestadsie.nl en voordeouderen.nl). We werken in opdracht van zo’n 40 overheden, NGO’s, fondsen en bedrijven in Nederland, België en de rest van de wereld (via onepercentclub.com). We adviseren en begeleiden hen met slim inzetten van subsidie, en het versterken van initiatieven. Voor je Buurt is als stichting in 2012 opgericht en heeft een team van 6 medewerkers en 2 stagiaires.

Waar ze trots op zijn

  • Onze aanpak en begeleiding werkt voor bijna iedereen met een goed initiatief: van een 80-jarige, tot een West-Vlaming of een hippe student.
  • We hebben een duurzaam verdienmodel waardoor we met onze partners elk jaar meer initiatieven mogelijk kunnen maken.