f15734bd-b550-4299-8dd8-69362270fc7a
🌱 Ik wil helpen

Video

Profiel vrijwilliger

Een cameraman/vrouw die een bedrijfsfilmpje kan maken en editen. Benodigd: eigen camera apparatuur. Pre: iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

Ervaring met:

  • Editen

Organisatie in het kort

Wij willen de negatieve spiraal van armoede, geweld en onrecht in Afghanistan helpen doorbreken. Dat doen we door te investeren in de Afghanen zelf, op het gebied van werk, onderwijs en zorg. Daarnaast richten wij ons op voedselzekerheid.

  • Ontwikkelingshulp
  • Kind en gezin
  • Armoede

Project details

💒 Village of Peace

⏱️ 15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met deze video kunnen we onze missie om weeskinderen en weduwen vanuit ondervoeding naar zelfredzaamheid in beeld brengen, wat zorgt voor meer impact op lange termijn!
Laurens Lagerwerf
Geschreven door Laurens Lagerwerf van Village of Peace

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We willen graag een professionele promotievideo maken om het werk wat wij doen als organisatie onder de aandacht te brengen. We willen hiermee donateurs werven die ons willen helpen om weeskinderen en weduwen uit ondervoeding naar zelfredzaamheid te helpen. Zelf hebben we niet de skills om zo'n video te maken, daarvoor hebben we jouw talent nodig!

Wat hebben we nodig?

  • Een video edit als promotiemiddel, teruggebracht naar 1 tot 3 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).
  • Het vastleggen van korte interviews.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Doelgroep die we willen bereiken.
  • Locatie waar we de video kunnen schieten: Haarlem, maar in overleg kan het ook ergens anders.
  • De uitdaging is om goede kwalitatieve beelden uit het veld te verkrijgen, hiervoor kunnen we stockvideo's voor gebruiken.
Laurens Lagerwerf
Laurens Lagerwerf

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Village of Peace
Village of Peace

De missie van Village of Peace.

🌏Ontwikkelingshulp
🌿 Groeiende fase
📍Velserbroek

Wij willen de negatieve spiraal van armoede, geweld en onrecht in Afghanistan helpen doorbreken. Dat doen we door te investeren in de Afghanen zelf, op het gebied van werk, onderwijs en zorg. Wij bieden geen ontwikkelingshulp, maar gaan uit van sociaal ondernemen. We trainen en coachen Afghanen in het opzetten van projecten. Zo worden de mensen zelf de motor van de verandering.

Lees meer

Professionals over Village of Peace

Evert 👐 UX website Audit

Evert
Ik heb heel prettis samengewerkt met Village of Peace. We hebben goed kunnen bespreken wat het doel van de opdracht was en wat de verwachtingen waren van beide kanten. Ook was het makkelijk om afspraken te maken en om elkaar op de hoogte te houden van de voortgang van het project.

Rob 👐 Website design update met content

Rob
Ik heb een goeie ervaring gehad in mijn samenwerking met Laurens van Village of Peace. De communicatie en feedback was fijn en duidelijk. Ik ben blij dat ik heb kunnen bijdragen.

Bertus 👐 Social Media posts ontwerpen

Bertus
Een hele fijne samenwerking waarbij ik Village of Peace heb kunnen helpen bij het optimaal inzetten van social-media posts. Zo kunnen er nog meer mensen het goede doel van Village of Peace gaan ondersteunen.