042bb428-5f1e-4421-b9ae-665633b4f346

Redigeren van jaarverslag

Profiel vrijwilliger

Een kritische copywriter die teksten kan controleren en verbeteren. Pre: een oog voor detail en een hekel aan foud gescheven zinnen ;).

Ervaring met:

 • Copywriting

Organisatie in het kort

Wij willen de negatieve spiraal van armoede, geweld en onrecht in Afghanistan helpen doorbreken. Hierin zijn we gericht op voedselzekerheid.

 • Ontwikkelingshulp
 • Kind en gezin
 • Armoede

Project details

💒 Village of Peace

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

Met jouw expertise kunnen wij fondsen werven voor projecten waarmee we de voedselzekerheid kunnen gaan versterken van weduwen en wezen in Afghanistan.
Laurens Lagerwerf
Geschreven door Laurens Lagerwerf van Village of Peace

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Ons jaarverslag is belangrijk voor communicatie richting donateurs en ondersteunend in fondsenwerving. Zodoende willen we dit in het begin van 2022 afronden om het hiervoor te gebruiken. We willen graag iemand extern betrekken voor het redigeren van ons jaarverslag ter ondersteuning van ons team en om een frisse blik op de teksten te hebben. Ben jij de taaltopper die dit met ons gaat oppakken?

Wat hebben we nodig?

 • Het tegen lezen van onze tekst(en) in ons jaarverslag (2021), max 15 pagina's.
 • De verbeterde tekst (lettend op elementen als spel-, stijl- en grammaticafouten, typefouten, taalfouten en gebruik van leestekens).
 • Teksten kunnen in één keer of in delen worden geredigeerd.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • De tekst(en) die we graag willen laten redigeren.
 • Voorgaand jaarverslag kan als voorbeeld worden aangeleverd
 • De indeling qua hoofdstukken is voorhanden van jaarverslag 2021
 • Aantal hoofdstukken zijn bijna afgerond en kunnen dan eventueel al geredigeerd worden (afhankelijk of je het liefst tekst in delen redigeert of het geheel.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Village of Peace
Village of Peace

De missie van Village of Peace.

🌏Ontwikkelingshulp
🌿 Groeiende fase
📍Velserbroek

Wij willen de negatieve spiraal van armoede, geweld en onrecht in Afghanistan helpen doorbreken. Dat doen we door te investeren in de Afghanen zelf, op het gebied van werk, onderwijs en zorg.

Wij bieden geen ontwikkelingshulp, maar gaan uit van sociaal ondernemen. We trainen en coachen Afghanen in het opzetten van projecten. Zo worden de mensen zelf de motor van de verandering.

Lees meer

Professionals over Village of Peace

Evert 👐 UX website Audit

Evert
Ik heb heel prettis samengewerkt met Village of Peace. We hebben goed kunnen bespreken wat het doel van de opdracht was en wat de verwachtingen waren van beide kanten. Ook was het makkelijk om afspraken te maken en om elkaar op de hoogte te houden van de voortgang van het project.