Copywriter - Vrijwilliger (tijdelijk)
6e9b9f6a-6bfd-4273-b79f-950397d80013

Copywriting webteksten

Project details

💒 Versa Vrijwilligerscentrale

🛠️ Copywriting

⏱️ 12-24 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

💻 Op locatie en/of vanaf huis

Organisatie in het kort

Versa Vrijwilligerscentrale stimuleert, verbindt en promoot vrijwilligerswerk.

  • Welzijn

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website kan schrijven. Benodigd: kennis van SEO en het schrijven van teksten die goed vindbaar zijn in Google.

Start: We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

Door jouw aansprekende vlotte teksten overtuigen wij potentiële vrijwilligers om daadwerkelijk de stap naar vrijwilligerswerk te zetten!
Suzanne Wierenga
Geschreven door Suzanne Wierenga van Versa Vrijwilligerscentrale

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Onze website is nu ongeveer 1,5 jaar oud en we we zouden graag onze teksten wat aanscherpen. Enthousiasmerend, overtuigend en passend bij de verschillende doelgroepen die we hebben. Van een jongere die op zoek is naar een maatschappelijke stage tot iemand die net met pensioen is.

Wat hebben we nodig?

  • Goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website (SEO-proof), die in lijn staan met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.

Wat hebben we al?

  • Onze huidige website.
  • Missie en visie document.
  • Doelgroepomschrijving.
Versa Vrijwilligerscentrale
Versa Vrijwilligerscentrale

De missie van Versa Vrijwilligerscentrale.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Hilversum

Versa Vrijwilligerscentrale stimuleert, verbindt en promoot vrijwilligerswerk. We ondersteunen vrijwilligers, maatschappelijke organisaties, buurt- en bewonersinitiatieven die met vrijwilligers samenwerken. Geven advies op maat en organiseren workshops en bijeenkomsten. We verbinden organisaties met (toekomstige) vrijwilligers via persoonlijk advies en onze vacaturebank.

We hebben vestigingen in Hilversum, Gooise Meren, Blaricum, Eemnes, Laren en Weesp.

Lees meer

Professionals over Versa Vrijwilligerscentrale

[Deleted] 👐 Adviesrapport: Social Media kanalen

[Deleted]
Versa Vrijwilligerscentrale staan open voor feedback en doen hard hun best met hart voor hun zaak. Dat zorgde voor een fijne samenwerking waarin een duidelijk doel werd gesteld die ook zeker haalbaar was in de tijd die we voor ogen hadden. Het was een prettige samenwerking die ik in de toekomst graag zou vervolgen indien nodig!

Annemiek 👐 Poster of flyer design

Annemiek
Ik heb Versa Vrijwilligerscentrale met veel plezier geholpen. Ze hadden meerdere reacties gehad op het project en daarom hebben we samen gekeken of ik hen ook op een andere manier kon helpen. Dat is zeker gelukt, met mooie ontwerpen als gevolg!