Van Gogh Sites Foundation-photo

Strategisch advies social media

Profiel vrijwilliger

Een ervaren social media strateeg die een doorvertaling kan maken van een al beschikbaar analyserapport over de huidige social media kanalen, naar een concreet stappenplan.

Ervaring met:

  • Social Media

Organisatie in het kort

Vincent van Gogh is één van Nederlands meest bekende schilders ooit. Hij inspireert dagelijks nog miljoenen mensen. De Van Gogh Sites Foundation wil de maatschappelijke betekenis van Vincent van Gogh's erfgoed vergroten met tentoonstellingen en educatieprogramma's voor kinderen in en rondom de Van Gogh Monumenten.

  • Kunst en cultuur
  • Educatie

Project details

💒 Van Gogh Sites Foundation

⏱️ 8-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 Starten binnen één maand

Jouw expertise helpt ons team om de impact van onze communicatie te vergroten en zo meer mensen te inspireren en betrekken bij de unieke legacy van Vincent van Gogh.
Justine de Jong
Geschreven door Justine de Jong van Van Gogh Sites Foundation

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Recent hebben we een analyse gedaan van onze Social kanalen. Daar zijn veel adviezen uit gekomen, maar nu moeten we hier actie op gaan nemen. Graag zouden we met jou willen sparren over deze adviezen, zodat we een gedegen plan van aanpak kunnen formuleren. Hoe richten we onze kanalen in, welke content past daar het beste bij en op welke momenten gaan we posten. Weet jij raad met deze vragen?

Wat hebben we nodig?

  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen bespreken als: content, kanalen, tone of voice en doelgroepen, o.b.v. onze social media analyse die is uitgevoerd.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps / plan van aanpak voor de uitvoer.
  • In overleg met jou: hulp bij het opzetten van een contentkalender.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Businessplan met marketingstrategie
  • Huisstijl
  • Analyse online ecosysteem/social media

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Van Gogh Sites Foundation
Van Gogh Sites Foundation

De missie van Van Gogh Sites Foundation.

🎨Kunst en cultuur
🌿 Groeiende fase
📍OIsterwijk

Vincent van Gogh werd in Brabant geboren en groeide van hieruit op tot de wereldberoemde schilder achter ‘De Sterrennacht’, ‘De Aardappeleters’ en ‘Zonnebloemen’. Het levensverhaal van Vincent van Gogh is in Brabant nog tastbaar aanwezig en enorm relevant. Hij heeft in dit stukje Nederland een belangrijke ontwikkeling doorgemaakt als mens en kunstenaar. Voor veel Van Gogh liefhebbers over de hele wereld is dit verhaal een bron van inspiratie. Niet alleen zijn werk, maar ook de plekken waar Vincent heeft gewerkt en gewoond, trekken vele bezoekers. Via van Gogh Sites Foundation kan je verschillende erfgoedlocaties bezoeken. Daarnaast werken we samen met diverse organisaties, musea en gidsen. Zo willen we de maatschappelijke betekenis van Vincent van Gogh's erfgoed vergroten.

Lees meer