9a83fdae-5012-4a42-af34-757cc2f7566f

Sparren over merknaam

Profiel vrijwilliger

Een merkstrateeg die met ons kan sparren over nieuwe merknamen van onze verschillende organisaties. Benodigd: ervaring met merkdenken, missie & visie, etc.

Ervaring met:

  • Marketing

Organisatie in het kort

Vincent van Gogh is één van Nederlands meest bekende schilders ooit. Hij inspireert dagelijks nog miljoenen mensen. De Van Gogh Sites Foundation wil de maatschappelijke betekenis van Vincent van Gogh's erfgoed vergroten met tentoonstellingen en educatieprogramma's voor kinderen in en rondom de Van Gogh Monumenten.

  • Kunst en cultuur
  • Educatie

Project details

💒 Van Gogh Sites Foundation

⏱️ 8-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-3 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Goede naamgeving voor onze erfgoedlocaties helpt ons het waardevolle erfgoed van Vincent van Gogh uit te dragen en te behouden voor toekomstige generaties.
Justine de Jong
Geschreven door Justine de Jong van Van Gogh Sites Foundation

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben behoefte aan de objectieve blik van een expert die nog niet inhoudelijk betrokken is bij onze stichting of het Van Gogherfgoed.

Wat hebben we nodig?

  • Reflectie op huidige naamgeving locaties in relatie tot bestaande marketingstrategie
  • Concrete suggesties voor te volgen strategie naamgeving
  • Aanpak op hoofdlijnen communicatie (nieuwe) naamgeving

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Businessplan en marketingstrategie
  • Huisstijl
  • Analyse online ecosysteem/social media

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Van Gogh Sites Foundation
Van Gogh Sites Foundation

De missie van Van Gogh Sites Foundation.

🎨Kunst en cultuur
🌿 Groeiende fase
📍OIsterwijk

Vincent van Gogh werd in Brabant geboren en groeide van hieruit op tot de wereldberoemde schilder achter ‘De Sterrennacht’, ‘De Aardappeleters’ en ‘Zonnebloemen’. Het levensverhaal van Vincent van Gogh is in Brabant nog tastbaar aanwezig en enorm relevant. Hij heeft in dit stukje Nederland een belangrijke ontwikkeling doorgemaakt als mens en kunstenaar. Voor veel Van Gogh liefhebbers over de hele wereld is dit verhaal een bron van inspiratie. Niet alleen zijn werk, maar ook de plekken waar Vincent heeft gewerkt en gewoond, trekken vele bezoekers. Via van Gogh Sites Foundation kan je verschillende erfgoedlocaties bezoeken. Daarnaast werken we samen met diverse organisaties, musea en gidsen. Zo willen we de maatschappelijke betekenis van Vincent van Gogh's erfgoed vergroten.

Lees meer