You X Ventures Oalh2mojuuk Unsplash

Marketing strategie sessies

Project details

💒 United by Music

🛠️ Marketing

⏱️ 4-12 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

💻 Op locatie en/of vanaf huis

Organisatie in het kort

Het organiseren van succes voor mensen met een beperking. Men heeft een perspectief om voor te werken. Muziek verbindt en maakt ons gelijk.

 • Kunst en cultuur
 • Diversiteit en inclusiviteit

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of marketeer, die als facillitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) marketing thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Het zou geweldig zijn om mensen met een beperking in hun kracht te zetten en ze te laten stralen met hun muzikaal talent.
Geschreven door Joris van Wijngaarden van United by Music

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We willen de band laten uitgroeien tot 12 muzikanten oftewel een volwaardige band en we zoeken vrijwilligers die willen helpen de organisatie vorm te geven. Door de ligging van Limburg en Weert in het bijzonder is het een logische stap om over de Belgische grens te kijken naar kandidaten en vrijwilligers. Onze projectleden sluiten graag aan bij de sessie.

Wat hebben we nodig?

 • 2 tot 4 één uur strategiesessies met een strategische marketing professional.
 • Waarin jullie de volgende onderwerpen behandelen: problematiek & doelstellingen, positionering & identiteit en kanalen & doelgroepen.
 • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.
 • Een startplan met adviezen en concrete next steps.

Wat hebben we al?

 • Interne contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
 • De marketing doelen/challenges die we hebben.
 • Missie en visie.
 • Een tiental beschreven Persona's
 • Een backoffice met 2 medewerkers en een aantal actieve vrijwilligers - projectgroep van 6 personen

Waarom is dit project van waarde?

Ieder mens verdient een succes in zijn leven. Mensen met een beperking verdienen dat steuntje in de rug om in onze maatschappij respect af te dwingen. United by Music biedt hen die kans en willen hun talent ontwikkelen.

United by Music
United by Music
Prof Lorentzlaan 29
3362 SC Sliedrecht
United by Music
Joris van Wijngaarden
Joris van Wijngaarden

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

United by Music leidt muzikale talenten met een verstandelijke of mentale beperking op en zorgt dat ze kunnen optreden voor een live-publiek. We praten over het maken van goede muziek en niet over de beperkingen. We bieden talentontwikkeling door professionals. Naast een ondersteunend "office" leunt de stichting op vrijwilligers. We opereren zelfstandig en kennen buiten de beperking geen grenzen.

Waar ze trots op zijn

 • Inmiddels hebben we 4 bands binnen Nederland met zo'n 40 muzikanten met een beperking. We hebben in de afgelopen 14 jaar ruim 600 keer opgetreden in binnen- en buitenland. Inmiddels zijn in USA, Noorwegen en Roemenie ook United by Music stichtingen opgericht. Het jaarlijkse Benefiet Gala met 6 avonden shows en diners vormen het jaarlijks hoogtepunt. De zoektocht naar nieuw talent gaat door !!