WIP TNI Blog

Marketing strategie sessies

Profiel vrijwilliger

Een ervaren strateeg of marketeer, die als facillitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) marketing thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

 • Marketing

Organisatie in het kort

Het Transnational Insitute is een internationale denktank. Een netwerk van wetenschappers en activisten, die zich wijdden aan oplossingen voor wereldwijde problemen. Wij staan voor een rechtvaardige, democratische en duurzame planeet.

 • Wetenschap en onderzoek
 • Mensenrechten
 • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Transnational Institute

⏱️ 6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

Met heldere marketingrichtlijnen kunnen wij onze particuliere donaties zien groeien, waardoor wij nog meer wereldproblemen kritisch onder de loep kunnen nemen! 🔎
Hilde van der Pas
Geschreven door Hilde van der Pas van Transnational Institute

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Donaties zijn een belangrijk onderdeel van onze stichting, daarom willen wij gaan professionaliseren op de particuliere donaties. Het probleem waar wij tegenaan lopen is dat we het moeilijk vinden om onszelf daarin goed te verkopen, omdat onze impact van minder praktische aard is. Hoe kunnen met overtuigingskracht een potentiële donateur overtuigen een donatie te doen? Welke slimme manieren zijn er om onze doelgroep aan te spreken en hoe positioneren wij ons? Daarvoor zoeken we jouw marketingexpertise! Spar je met ons mee?

Wat hebben we nodig?

 • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
 • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek & doelstellingen, positionering & identiteit en kanalen & doelgroepen.
 • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.
 • Een startplan met adviezen en concrete next steps.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
 • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
 • Missie en visie.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Transnational Institute
Transnational Institute

De missie van Transnational Institute.

🧬Wetenschap en onderzoek
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

In de jaren ‘70 kwamen grote denkers en activisten uit de hele wereld samen om het Transnational Insitute op te zetten. Bijna 50 jaar later werken we nog steeds samen met de meest authentieke en vooruitstrevende mensen uit ieder continent. We werken aan oplossingen voor de meest cruciale mondiale vraagstukken (de klimaatcrisis, mensenrechten, grensbeleid), waarbij de mens centraal staat.

Lees meer

Professionals over Transnational Institute

Stefan 👐 Youtube-kanaal optimaliseren

Stefan
Het contact met het Transnational Institute was erg prettig. Tijdens een inventarisend gesprek hebben we samen afgestemd wat belangrijk was voor hen. Op basis daarvan ben ik aan de slag gegaan. Ik heb veel vrijheid en vertrouwen gekregen, wat het erg prettig werken maakte voor mij. Met het eindresultaat waren ze erg blij en we gaan nog een keertje bellen!