2c4478dc-52b5-4442-bd35-924e31544c88

Infographic

Profiel vrijwilliger

Een creatieve designer die een infographic kan ontwerpen. Pre: iemand die mee kan denken over de creatieve invulling en inhoud.

Ervaring met:

  • Grafisch design

Organisatie in het kort

Wij zetten ons via beleidsbeïnvloeding in om de eiwittransitie hoger op de politieke -, maatschappelijke - en bedrijfsagenda te krijgen. Samen voor een gezond leven op een gezonde planeet voor iedereen!

  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Transitiecoalitie Voedsel

⏱️ 20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen direct starten

Met deze factsheets maken we plantaardig het nieuwe normaal en dragen we bij aan de missie: een gezond leven op een gezonde planeet.
Rianne van Zandbrink
Geschreven door Rianne van Zandbrink van Transitiecoalitie Voedsel

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

In ons werk krijgen we nog wel vragen over de voordelen van de eiwittransitie. Deze informatie is er genoeg. Bovendien hebben we in ons hoofd, en inmiddels op papier, maar dit willen wij nu ook kenbaar maken via twee factsheets. De ene factsheet moet laten zien dat meer plantaardig eten is niet alleen duurzaam, maar ook gezond. En de andere gaat over de gehele eiwittransitie.

Wat hebben we nodig?

  • Een opgeleverde factsheet voor zowel online als offline gebruik, opgeleverd in verschillende formaten en bestandstypes, waarmee we op een creatieve manier onze impact zichtbaar kunnen maken.
  • De wetenschappelijke basis moet voor iedereen toegankelijk zijn.
  • Iemand met wie we kunnen sparren over de inhoud en die nieuwe ideeën kan aandragen. We staan erg open voor nieuwe invalshoeken.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Feiten, weetjes & content voor infographic.
  • Huisstijl (met elementen als logo, kleuren, lettertypes).
  • Doelgroepomschrijving.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Transitiecoalitie Voedsel
Transitiecoalitie Voedsel

De missie van Transitiecoalitie Voedsel.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍De Bilt

De Stichting Transitiecoalitie Voedsel is een koplopers beweging van nu ca. 200 pioniers uit de wereld van landbouw, voeding, natuur en gezondheid. We werken aan nieuwe oplossingen voor het huidige landbouw- en voedselsysteem dat ecologisch, sociaal en economisch steeds meer vastloopt. Wij staan voor een gezond leven op een gezonde planeet, voor iedereen. Met Nederland als voorbeeld en motor voor de omslag die mondiaal nodig is in het landbouw- en voedselsysteem.

Lees meer