4e0df4d9-e1c4-4d31-8ccc-ce6ffab830d0

Strategisch Communicatie advies

Profiel vrijwilliger

Een ervaren communicatie specialist of adviseur, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) communicatie thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, content, doelgroepen, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

  • Communicatie

Organisatie in het kort

De impact van kanker is enorm. Hoe moet je verder? Wij helpen je graag op weg, zodat je het uiteindelijk weer zonder ons kunt.

  • Welzijn

Project details

💒 Toon Hermans Huis Parkstad

⏱️ 6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Als jij met ons mee kunt denken, hebben we eindelijk de manier van communiceren gevonden om van ons 'stoffige' imago af te komen.
Armand Winthagen
Geschreven door Armand Winthagen van Toon Hermans Huis Parkstad

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We vragen ons af of we wel op de juiste manier en via de juiste kanalen communiceren met onze potentiële doelgroep. Klopt onze communicatie wel met wat wij willen uitstralen? We hopen dat we samen kunnen denken hoe we onze communicatie kunnen verbeteren, zodat het meer in lijn ligt met ons beoogde imago.

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige communicatie-activiteiten. Welk imago stralen we op dit moment uit in onze communicatie?
  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: communicatiedoelstellingen, boodschap, Tone of Voice, doelgroep, kanalen, etc.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Een personeelslid die verantwoordelijk is voor het project.
  • Een idee van de boodschap die we graag willen overbrengen.
  • Een idee van de doelgroepen die we willen bereiken.
  • Huidige missie, visie, waarden en communicatie uitingen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Toon Hermans Huis Parkstad
Toon Hermans Huis Parkstad

De missie van Toon Hermans Huis Parkstad.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Heerlen

Toon Hermans Huis Parkstad droomt van een wereld waarin iedereen die getroffen wordt door kanker de psychosociale ondersteuning krijg waar hij/zij behoefte aan heeft voor een optimale kwaliteit van leven. Daardoor vindt hij de moed om door te gaan en de veerkracht om weer eigen regie over zijn leven te voeren.

Lees meer