69e2a71c-72d6-4758-93fb-868288c5d249

Social media strategie sessies

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of social media specialist, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) social media thema's uit te diepen. Benodigd: kennis over strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

 • Social Media

Organisatie in het kort

Digitale geletterdheid geeft jongeren de middelen om als individu een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij. In het digitale tijdperk waarbij online informatie het belangrijkste bezit is van de nieuwere generaties en het belangrijkste middel van communicatie, is het ondenkelijk dat jongeren hierin niet worden onderwezen.

 • Educatie

Project details

💒 TMI

⏱️ 1-4 uur in totaal

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Onze missie is om docenten, leerlingen en ouders, mediawijs te maken. Dit proces vindt niet alleen plaats tijdens schooltijd, maar gaat thuis en online door zolang wij handvatten aanreiken.
Karlijn Boddeüs
Geschreven door Karlijn Boddeüs van TMI

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zoeken een professional vanwege het gebrek aan gespecialiseerde kennis binnen online marketing. We hebben de creativiteit voor video's, blogs en dergelijken in huis, maar weten niet hoe we strategisch te werk kunnen gaan. We hebben moeite met doelen stellen en de juiste tone of voice vinden per platform. We willen starten met Instagram, maar weten niet hoe.

Wat hebben we nodig?

 • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: social media doelstellingen, doelgroepen, kanalen, etc.
 • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.
 • Een startplan met adviezen en concrete next steps.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Lopende social media kanalen.
 • Onze doelgroepen.
 • Voldoende communicatiematerialen.
 • Missie, Visie & Waarden.
 • Werkwijze + ons team + programma's waarmee we werken.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

TMI
TMI

De missie van TMI.

📚Educatie
🌳 Impact scale-up fase
📍Utrecht

Het is net zo belangrijk als leren lezen en schrijven: digitale geletterdheid en mediawijsheid. TMI academy werkt al jaren samen met verschillende scholen door heel Nederland om de volgende generatie bewust te maken van de mogelijkheden en gevaren van (sociale) media. Door middel van interactieve videolessen maken onze trainers en coaches middelbare scholieren media savvy! Van losse lessen tot volledige projectweken: TMI neemt scholen even over. We trainen mentoren om zelf les te geven en organiseren ouderavonden om ouders mee te nemen.

Over 2 a 3 jaar ligt er een nieuw curriculum, inclusief Digitale Geletterdheid. TMI moet de voornaamste partij worden om mee samen te werken.

Lees meer

Professionals over TMI

Denise 👐 Social media strategie sessies

Denise
TMI is een hele leuke organisatie om een project mee te doen. De sessies waren naast waardevol ook nog eens gezellig. Het is goed om te zien dat alle adviezen zijn opgepakt en nu ook echt te zien zijn op de social mediakanalen.

Michèle 👐 Kennissessie Copywriting

Michèle
De samenwerking met TMI was erg fijn. Mijn hulp werd erg gewaardeerd en het overleg over wat er nodig was en het contact met elkaar ging eenvoudig en snel. Leuke en leerzame ervaring!

Aaron 👐 Kennissessie Content Marketing

Aaron
Vriendelijk, professioneel en ambitieus team