bc884c49-9f4a-4fb1-871b-672ea78628f4

Sales coach

Profiel vrijwilliger

Heeft ervaring met het sales vakgebied en kan kennis op een heldere manier overdragen. Heeft bij voorkeur eerder mensen begeleid met hun groei (bijvoorbeeld juniors en/of mediors).

Ervaring met:

  • Strategie & Consulting

Organisatie in het kort

Digitale geletterdheid geeft jongeren de middelen om als individu een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij. In het digitale tijdperk waarbij online informatie het belangrijkste bezit is van de nieuwere generaties en het belangrijkste middel van communicatie, is het ondenkelijk dat jongeren hierin niet worden onderwezen.

  • Educatie

Project details

💒 TMI

⏱️ Een uur per week over een periode van 12 weken

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met jouw kennis kunnen wij alle scholen duidelijk maken dat ze ons nodig hebben om mediawijs te worden!
Michiel Kalverda
Geschreven door Michiel Kalverda van TMI

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Scholen hebben hulp nodig bij mediawijsheid, TMI heeft de oplossing, alleen de scholen weten nog niet dat wij dat hebben. We werken met Hubspot, LinkedIn en e-mail om hen momenteel te bereiken. Hulp is heel erg welkom!

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

TMI
TMI

De missie van TMI.

📚Educatie
📍Utrecht

Het is net zo belangrijk als leren lezen en schrijven: digitale geletterdheid en mediawijsheid. TMI academy werkt al jaren samen met verschillende scholen door heel Nederland om de volgende generatie bewust te maken van de mogelijkheden en gevaren van (sociale) media. Door middel van interactieve videolessen maken onze trainers en coaches middelbare scholieren media savvy! Van losse lessen tot volledige projectweken: TMI neemt scholen even over. We trainen mentoren om zelf les te geven en organiseren ouderavonden om ouders mee te nemen.

Over 2 a 3 jaar ligt er een nieuw curriculum, inclusief Digitale Geletterdheid. TMI moet de voornaamste partij worden om mee samen te werken.

Lees meer

Professionals over TMI

Denise 👐 Social media strategie sessies

Denise
TMI is een hele leuke organisatie om een project mee te doen. De sessies waren naast waardevol ook nog eens gezellig. Het is goed om te zien dat alle adviezen zijn opgepakt en nu ook echt te zien zijn op de social mediakanalen.

Michèle 👐 Kennissessie Copywriting

Michèle
De samenwerking met TMI was erg fijn. Mijn hulp werd erg gewaardeerd en het overleg over wat er nodig was en het contact met elkaar ging eenvoudig en snel. Leuke en leerzame ervaring!

Aaron 👐 Kennissessie Content Marketing

Aaron
Vriendelijk, professioneel en ambitieus team