TMI 7523

Merkstrategie coach

Project details

💒 TMI

🛠️ Online marketing

Organisatie in het kort

Digitale geletterdheid geeft jongeren de middelen om als individu een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij. In het digitale tijdperk waarbij online informatie het belangrijkste bezit is van de nieuwere generaties en het belangrijkste middel van communicatie, is het ondenkelijk dat jongeren hierin niet worden onderwezen.

  • Educatie

Profiel vrijwilliger

Een sparringpartner die aantoonbare ervaring heeft in merkstrategie. Kan goed en helder zaken uitleggen en inhoudelijke vragen beantwoorden.

Beschikbaarheid

12 tot 20 coachingsuren, verspreid over 3 tot max 5 maanden.

Door dit project kan TMI academy nieuwe doelen stellen en een vervolgproject starten. Mede hierdoor kan TMI academy zich verstevigen op de markt en ervoor zorgen dat jongeren in Nederland zich goed kunnen weren in de informatiewereld van (social)media.
Geschreven door Maurits Wijmer van TMI

Project­omschrijving

Mijn huidige kennisniveau

beginner: Ik nog geen enkele ervaring met dit vakgebied.
Aantal jaren ervaring: 0

Het afgelopen half jaar zijn we bezig geweest met de rebranding van het merk stichting TMI academy. Nagedacht en nieuwe richtingen ingegaan met ons verhaal en onze stijl.

Doelen die ik wil halen.

Ik zou graag stichting TMI academy een duidelijke en overtuigende brand identity willen geven. Op het moment gaat dit heel gevoelsmatig maar ik wil graag ervoor zorgen dat ik dit duidelijk kan beargumenteren. Daarnaast wil ik kennis maken met verschillende tools, methodes en strategieën die het merk kunnen helpen om meer bekendheid te krijgen en het verhaal van het goed te kunnen vertellen. Storytelling in branding is één van de zaken is waar ik graag in zou willen duiken. Ik zou graag dit jaar een sterk merk hebben ontwikkeld. Het doel is om stichting TMI academy neer te zetten als de expert op het gebied van media en digitale geletterdheid.

Wat voor coach zoek ik?
Hoe zou ik contact willen. 

Advies/vragen stellen door in het echt af te spreken, per mail en/of telefoon.

Additionele achtergrondinformatie

Stichting TMI academy is de afgelopen 12 maanden ontzettend gegroeid. Het is dan nu het moment om ons sterk te gaan positioneren op de markt. We krijgen steeds meer naamsbekendheid en een groter klantenbestand. Ik wil graag mee kunnen groeien en ervoor zorgen dat het merk dit ook kan blijven doen. En dit bewust te doen i.p.v. met de losse pols.

TMI
TMI
Euclideslaan 60
3584BN Utrecht
TMI.academy
Maurits Wijmer
Maurits Wijmer

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Het is net zo belangrijk als leren lezen en schrijven: digitale geletterdheid en mediawijsheid. TMI academy werkt al jaren samen met verschillende scholen door heel Nederland om de volgende generatie bewust te maken van de mogelijkheden en gevaren van (sociale) media. Door middel van interactieve videolessen maken onze trainers en coaches middelbare scholieren media savvy! Van losse lessen tot volledige projectweken: TMI neemt scholen even over. We trainen mentoren om zelf les te geven en organiseren ouderavonden om ouders mee te nemen.

Over 2 a 3 jaar ligt er een nieuw curriculum, inclusief Digitale Geletterdheid. TMI moet de voornaamste partij worden om mee samen te werken.

Waar ze trots op zijn

  • Wij helpen 500 leerlingen per maand
  • We hebben een enthousiast team van zo'n 20 fulltimers en 130 freelancers
  • Wij zijn tot nu toe ieder jaar verdubbeld
  • Wij hebben de potentie om de gehele nieuwe generatie digitaal geletterd te krijgen
  • Wij hebben de meest schattige kantoorhond die er bestaat: Buda

Professionals over TMI

Denise 👐 Social media strategie sessies

Denise
TMI is een hele leuke organisatie om een project mee te doen. De sessies waren naast waardevol ook nog eens gezellig. Het is goed om te zien dat alle adviezen zijn opgepakt en nu ook echt te zien zijn op de social mediakanalen.

Michèle 👐 Kennissessie Copywriting

Michèle
De samenwerking met TMI was erg fijn. Mijn hulp werd erg gewaardeerd en het overleg over wat er nodig was en het contact met elkaar ging eenvoudig en snel. Leuke en leerzame ervaring!

Aaron 👐 Kennissessie Content Marketing

Aaron
Vriendelijk, professioneel en ambitieus team