Startae Team 7Txa8xwe4w4 Unsplash

Growth Hacking coach

Profiel vrijwilliger

Een sparringpartner die aantoonbare ervaring heeft met Growth Hacking. Kan goed en helder zaken uitleggen en inhoudelijke vragen beantwoorden.

Ervaring met:

  • Online marketing

Organisatie in het kort

Digitale geletterdheid geeft jongeren de middelen om als individu een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij. In het digitale tijdperk waarbij online informatie het belangrijkste bezit is van de nieuwere generaties en het belangrijkste middel van communicatie, is het ondenkelijk dat jongeren hierin niet worden onderwezen.

  • Educatie

Project details

💒 TMI

⏱️ 12 coachingsuren, verspreid over max 3 maanden

Help mij met ons bereik te vergroten en meer potentiële mediacoaches te kunnen bereiken. Zodat wij met deze coaches alle jongeren op scholen mediawijs kunnen maken.
Floris van Minnen
Geschreven door Floris van Minnen van TMI

Project­omschrijving

Mijn huidige kennisniveau

beginner: Ik nog geen enkele ervaring met dit vakgebied.
Aantal jaren ervaring: 0

Ik heb weinig tot geen praktische marketing ervaring, wel hoog interesse niveau. Basiskennis van Social Media.

Wat voor coach zoek ik?
Doelen die ik wil halen.
Hoe zou ik contact willen. 

Advies/vragen stellen door in het echt af te spreken.

Additionele achtergrondinformatie

Door middel van goed kunnen targetten kunnen wij online meer mensen werven. De know-how van de social media kanalen kan er voor zorgen dat wij via het juiste kanaal de juiste mensen (studenten) kunnen bereiken. Ook via deze kanalen kunnen wij de naam van ons bedrijf vergroten onder de doelgroep en ons bestand vergroten.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

TMI
TMI

De missie van TMI.

📚Educatie
🌳 Impact scale-up fase
📍Utrecht

Het is net zo belangrijk als leren lezen en schrijven: digitale geletterdheid en mediawijsheid. TMI academy werkt al jaren samen met verschillende scholen door heel Nederland om de volgende generatie bewust te maken van de mogelijkheden en gevaren van (sociale) media. Door middel van interactieve videolessen maken onze trainers en coaches middelbare scholieren media savvy! Van losse lessen tot volledige projectweken: TMI neemt scholen even over. We trainen mentoren om zelf les te geven en organiseren ouderavonden om ouders mee te nemen.

Over 2 a 3 jaar ligt er een nieuw curriculum, inclusief Digitale Geletterdheid. TMI moet de voornaamste partij worden om mee samen te werken.

Lees meer

Professionals over TMI

Denise 👐 Social media strategie sessies

Denise
TMI is een hele leuke organisatie om een project mee te doen. De sessies waren naast waardevol ook nog eens gezellig. Het is goed om te zien dat alle adviezen zijn opgepakt en nu ook echt te zien zijn op de social mediakanalen.

Michèle 👐 Kennissessie Copywriting

Michèle
De samenwerking met TMI was erg fijn. Mijn hulp werd erg gewaardeerd en het overleg over wat er nodig was en het contact met elkaar ging eenvoudig en snel. Leuke en leerzame ervaring!

Aaron 👐 Kennissessie Content Marketing

Aaron
Vriendelijk, professioneel en ambitieus team