TMI 7615

Contentstrategie

Profiel vrijwilliger

Een contentstrateeg die een effectieve contentstrategie kan formuleren. Benodigd: heeft ervaring met content, communicatiedoelstellingen, doelgroepen en strategie.

Ervaring met:

  • Content
  • Strategie & Consulting
  • Copywriting
  • Online marketing

Organisatie in het kort

Digitale geletterdheid geeft jongeren de middelen om als individu een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij. In het digitale tijdperk waarbij online informatie het belangrijkste bezit is van de nieuwere generaties en het belangrijkste middel van communicatie, is het ondenkelijk dat jongeren hierin niet worden onderwezen.

  • Educatie

Project details

💒 TMI

⏱️ 8-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

🏁 Vanaf de match: 20 - 30 uur. Enkel op locatie

Dit project levert ons waardevolle kennis op waarmee we de visie van het bedrijf op alle juiste kanalen kunnen verspreiden.
Karlijn Boddeüs
Geschreven door Karlijn Boddeüs van TMI

Project­omschrijving

Wat hebben wij nodig.
Wat we al hebben.

Waarom is dit project van waarde.

We zijn al langere tijd aan het experimenteren met externe communicatie maar willen nu de stap zetten om het op een gestructureerde manier te doen. Sinds kort ben ik in dienst getreden en het lijkt mij goed om iemand uit het werkveld te kunnen sparren. 

Goed om te weten. 

We geven zelf les over de gevaren van social media maar door de verschillende doelgroepen weten we zelf niet hoe we onze visie moeten uitdragen op de verschillende kanalen. We hebben redelijk wat kennis, maar de vertaalslag naar content op socials blijft lastig. Bij TMI werken veel mediamakers, dus we zullen alle content in-house maken. Bijna alle afdelingen zullen samenwerken in het ontwikkelen van de content.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

TMI
TMI

De missie van TMI.

📚Educatie
📍Utrecht

Het is net zo belangrijk als leren lezen en schrijven: digitale geletterdheid en mediawijsheid. TMI academy werkt al jaren samen met verschillende scholen door heel Nederland om de volgende generatie bewust te maken van de mogelijkheden en gevaren van (sociale) media. Door middel van interactieve videolessen maken onze trainers en coaches middelbare scholieren media savvy! Van losse lessen tot volledige projectweken: TMI neemt scholen even over. We trainen mentoren om zelf les te geven en organiseren ouderavonden om ouders mee te nemen.

Over 2 a 3 jaar ligt er een nieuw curriculum, inclusief Digitale Geletterdheid. TMI moet de voornaamste partij worden om mee samen te werken.

Lees meer

Professionals over TMI

Denise 👐 Social media strategie sessies

Denise
TMI is een hele leuke organisatie om een project mee te doen. De sessies waren naast waardevol ook nog eens gezellig. Het is goed om te zien dat alle adviezen zijn opgepakt en nu ook echt te zien zijn op de social mediakanalen.

Michèle 👐 Kennissessie Copywriting

Michèle
De samenwerking met TMI was erg fijn. Mijn hulp werd erg gewaardeerd en het overleg over wat er nodig was en het contact met elkaar ging eenvoudig en snel. Leuke en leerzame ervaring!

Aaron 👐 Kennissessie Content Marketing

Aaron
Vriendelijk, professioneel en ambitieus team