Rotaryclub Vlaardingen Bouwen Cambodja 711X400

Organisatie video

Wie kan je helpen?

Harpert Wouters
Harpert WoutersPR en Communicatie
The Rotary Foundation
Stationsweg 29,
4205 AA Gorinchem
rotary.nl/foundation
The Rotary Foundation

Waar dragen ze aan bij?

De Foundation richt zich op een zestal doelen zoals opgesteld door de UN (de zogenaamde Sustainable Development Goals, SDG). De humanitaire impact van de vele projecten is enorm, want wordt hands-on door de leden van de lokale RotaryClubs uitgevoerd, in samenwerking met en ondersteund door de lokale gemeenschappen die deze hulp krijgen.

Rotary verbindt en geeft mensen weer hoop op een beter leven.

  • Ontwikkelingshulp
  • Armoede
  • Welzijn

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Een cameraman/vrouw die een bedrijfsfilmpje kan maken en editen. Ervaring met het camera apparatuur en programma's als Adobe Premiere. Pre: Iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 10 tot 25 uur, binnen 2 - 5 weken. Op locatie en/of vanaf huis.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Na het bekijken van het filmpje andere mensen het inspirerende gevoel meegeven: whouw, dat wil ik ook gaan doen!
Geschreven door Harpert Wouters van The Rotary Foundation

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

Fris filmpje, sprankelend, inspirerend.

Waarom is dit project van waarde?

Wij willen graag met concrete voorbeelden laten zien welke aansprekende projecten er uitgevoerd worden door leden van verschillende RotaryClubs in het district. Een filmpje laat meer zien dan duizend woorden.

The Rotary Foundation
The Rotary Foundation
Stationsweg 29,
4205 AA Gorinchem
rotary.nl/foundation
Harpert Wouters
Harpert WoutersPR en Communicatie

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

The Rotary Foundation (TRF) is de internationale goede doelen stichting (NGO) van Rotary. Leden van lokale RotaryClubs zijn ‘People of Action’. Alle RotaryClubs in de wereld doen service projecten in hun eigen gemeenschap, of helpen mee aan internationale humanitaire projecten.

Naast veel vrijwilligerswerk (Handjes uit de Mouwen) is vaak ook extra geld nodig om projecten uit te voeren. Daarvoor kan een beroep gedaan worden op de Foundation. Hiervoor gelden uiteraard strikte voorwaarden.

Projecten geven hulp aan mensen, die veelal in armoede leven, en bieden hoop op een beter leven. We werken als vrijwilligers maar voeren de projecten professioneel uit, gericht op duurzaamheid en sociale impact.

Waar ze trots op zijn

  • De Foundation is er trots op dat zij behoren tot een selecte groep van NGO’s die - meetbaar - al jarenlang ervoor zorgen dat het ingezamelde geld ook helemaal terecht komt bij de mensen waarvoor de projecten bedoeld zijn.
  • In 2018 zijn meer dan 1300 grote internationale humanitaire projecten uitgevoerd door leden van Rotary, die daar meer dan 50 miljoen uren vrijwilligerswerk in hebben gestoken, geholpen door bijdragen van meer dan 410 miljoen dollars vanuit de Foundation. En dat ieder jaar weer...
  • Op deze manier dragen wij bij aan een betere wereld: het motto van een lid van Rotary is niet voor niets: ‘Service above Self’.

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor The Rotary Foundation
Deel op Linkedin