Frank 👐 5 podcasts transcriberen

"De samenwerking met Esther van Studio Plantaardig is goed verlopen. Het was duidelijk wat er moest gebeuren en er volgde, indien van toepassing, steeds een snelle reactie via de mail."
Frank
Studio Plantaardig
De klimaatcrisis tegen gaan? Dat kan! Namelijk: ons menu verschuiven van dierlijk naar plantaardig. We worden er gezonder van, én we voorkomen een hoop dierenleed. Dát deze transitie nodig is, staat inmiddels als een paal boven water. Maar hoe gaan we ‘m maken? En welke verrassingen heeft het menu van morgen voor ons in petto? Dat zoeken we uit in podcast Studio Plantaardig.
Uren
10 tot 15 uur in totaal
Periode
In 2 tot 8 weken
📍 Op locatie en/of vanuit huis
Luisteren is top. Luisteren en lezen is nog beter! Help onze boodschap over de eiwit-transitie - "Verbeter de wereld met vork en mes" - toegankelijker te maken met jouw transcripties. Zo kunnen we meer mensen over de schreef trekken.
Door Esther Molenwijk
Oprichter
⏱️ Geplaatst op 01 juli 2025
Veel mensen luisteren naar onze podcasts. Maar we krijgen ook steeds vaker de vraag of we transcripten hebben. Hoewel Ai langzamerhand een groot deel van deze tekstuele vertaling (automatisch) op zich neemt, zitten deze teksten vaak nog vol onhandige foutjes. Zeker voor een journalistieke podcast als Studio Plantaardig is het van groot belang, dat de teksten overeenkomen met wat er daadwerkelijk gezegd wordt. Dus heb jij een scherp oog, luisterend oor, liefde voor taal, ben je een snelle toetsenbord held én heb je vooral zin om onze podcast te helpen met het op orde brengen van alle transcripten. Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen maken we onze boodschap toegankelijker en vergroten we onze impact.
Help Esther de Copywriting te verbeteren
Esther is jouw contactpersoon voor dit project
Uren
10 tot 15 uur in totaal
Periode
In 2 tot 8 weken
📍 Op locatie en/of vanuit huis
De klimaatcrisis tegen gaan? Dat kan! Namelijk: ons menu verschuiven van dierlijk naar plantaardig. We worden er gezonder van, én we voorkomen een hoop dierenleed. Dát deze transitie nodig is, staat inmiddels als een paal boven water. Maar hoe gaan we ‘m maken? En welke verrassingen heeft het menu van morgen voor ons in petto? Dat zoeken we uit in podcast Studio Plantaardig.
Lees meer