2e6f1939-ca39-47f4-ba63-e18d80521292
🌱 Ik wil helpen

Wordpress coach

Profiel vrijwilliger

Een webdesigner met ervaring van Wordpress, die op een heldere manier advies kan geven over thema's rondom Wordpress.

Ervaring met:

  • Webdesign
  • Wordpress Websites

Organisatie in het kort

Wij geven kinderen, voor wie het niet vanzelfsprekend is, de ruimte om te leren en zich te ontwikkelen, om zo hun talenten te ontdekken én te gebruiken!

  • Armoede
  • Kind en gezin
  • Welzijn

Project details

💒 Studiezalen

⏱️ 8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

🏁 We kunnen direct starten

Ons doel als stichting is om de kinderen ruimte te geven om te leren en zich te ontwikkelen. Daarom is het belangrijk dat wij ook met een mooie en snelle website staan om ons bereik te vergroten.
Adam El Ghareib
Geschreven door Adam El Ghareib van Studiezalen

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Wij zijn een Stichting die zich inzet tegen de kansenongelijkheid. Wij zijn niet op zoek naar een training, maar meer naar praktische hulp/begeleiding met Wordpress. Zelf zijn we redelijk ervaren met Wordpress. Wij willen namelijk onze website optimaliseren en versnellen, om de ervaring van onze website "studiezalen.com" te verfijnen. Dus met hulp van plugins en handige tips.

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Adam El Ghareib
Adam El Ghareib Online marketeer

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Studiezalen
Studiezalen

De missie van Studiezalen.

🤲Armoede
🌳 Impact scale-up fase
📍Amsterdam

Ieder kind verdient het om het beste uit zichzelf te halen en om daar ruimte voor en begeleiding bij te krijgen. Dat is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Studiezalen geeft de kinderen ruimte om te leren en zich te ontwikkelen. De kinderen staan zelf aan het roer van de start van hun toekomst. Wij maken daarmee kwetsbare wijken krachtig.

Lees meer

Professionals over Studiezalen

Ellen 👐 Logo & Huisstijl

Ellen
Met studiezalen kun je goed samenwerken. Ze staan voor een grote uitdaging en hebben een mooi doel voor ogen. Ze zijn begaan en gepassioneerd met wat ze aan het doen zijn en dat werkt aanstekelijk. Ik ben heel bij dat ik dit project ben aangegaan en deze mensen heb ontmoet. En iets voor ze heb kunnen betekenen en bijdragen.