4b9a54e2-82f0-45d7-be55-6c0607015039

Jaarverslag ontwerpen

Profiel vrijwilliger

Graphic designer die een professioneel, mooi vormgegeven jaarverslag kan maken. Benodigd: ervaring met het ontwerpen van professionele documenten en ervaring met programma's als Adobe Photoshop en Indesign.

Ervaring met:

  • Grafisch design

Organisatie in het kort

Wij geven kinderen, voor wie het niet vanzelfsprekend is, de ruimte om te leren en zich te ontwikkelen, om zo hun talenten te ontdekken én te gebruiken!

  • Armoede
  • Kind en gezin
  • Welzijn

Project details

💒 Studiezalen

⏱️ 20-35 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw expertise kunnen onze leerlingen hun eigen schoolkrant ontwikkelen en deze op school en thuis laten zien. Dit is een van onze manieren dat leerlingen hun talenten naar voren zien komen.
Mahmoud Kabir
Geschreven door Mahmoud Kabir van Studiezalen

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

De Profijtklas is voor leerlingen uit groep 6 en 7 met als doel het verbreden van hun leefwereld. We werken aan verschillende thema's met deze leerlingen en een van de thema's is Media & Ik. Hiervoor hebben de leerlingen een eigen schoolkrant gemaakt. Voordat deze krant naar de drukker kan, moet alles alleen nog in InDesign gezet worden.

Wat hebben we nodig?

  • Iemand die op een professionele manier artikelen van leerlingen in InDesign kan zetten.
  • In totaal is het voor vier groepen. Per groep zijn er ongeveer 15 artikelen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Huidige content van jaarverslag.
  • Alle artikelen van de leerlingen, nagekeken en in hetzelfde lettertype.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Studiezalen
Studiezalen

De missie van Studiezalen.

🤲Armoede
🌳 Impact scale-up fase
📍Amsterdam

Ieder kind verdient het om het beste uit zichzelf te halen en om daar ruimte voor en begeleiding bij te krijgen. Dat is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Studiezalen geeft de kinderen ruimte om te leren en zich te ontwikkelen. De kinderen staan zelf aan het roer van de start van hun toekomst. Wij maken daarmee kwetsbare wijken krachtig.

Lees meer

Professionals over Studiezalen

Ellen 👐 Logo & Huisstijl

Ellen
Met studiezalen kun je goed samenwerken. Ze staan voor een grote uitdaging en hebben een mooi doel voor ogen. Ze zijn begaan en gepassioneerd met wat ze aan het doen zijn en dat werkt aanstekelijk. Ik ben heel bij dat ik dit project ben aangegaan en deze mensen heb ontmoet. En iets voor ze heb kunnen betekenen en bijdragen.