Studiezalen-photo
🌱 Help deze organisatie

Flexibele Social Media ondersteuning

Profiel vrijwilliger

Een Social Media specialist die ons kan ondersteunen in het beheren van onze social media kanalen. Benodigd: ervaring met het creëren en plaatsen van posts.

Ervaring met:

 • Social Media
 • Copywriting

Organisatie in het kort

Wij geven kinderen, voor wie het niet vanzelfsprekend is, de ruimte om te leren en zich te ontwikkelen, om zo hun talenten te ontdekken én te gebruiken!

 • Armoede
 • Kind en gezin
 • Welzijn

Project details

💒 Studiezalen

⏱️ 20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw ondersteuning kunnen wij onze volgers op de hoogte houden van alle ontwikkelingen die zich afspelen in Studiezalen! Zo blijven mensen geïnspireerd om ons werk te blijven steunen.
Kelly Commandeur
Geschreven door Kelly Commandeur van Studiezalen

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben momenteel geen ruimte om een Social Media specialist in dienst te kunnen nemen die deze taak op zich kan nemen. Wel zijn we overtuigd van hoe belangrijk het is om ons netwerk continu op de hoogte te brengen van bijzondere ontwikkelingen, hoogtepunten, oproepen, om zo kansenongelijkheid aan te pakken!

Wat hebben we nodig?

 • Tijdelijke ondersteuning voor onze social media, voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor +/ 2 uur per week (in overleg).
 • Het beheren van onze Social kanalen. Denk aan: het bedenken, uitwerken en posten van goed geschreven en aansprekende posts voor Facebook, Instagram en LinkedIn
 • Het plannen van de posts in de vorm van een content kalender.
 • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen samen wat we oppakken en hoe we dat invullen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Onze organisatie Social Media account(s)
 • Doelgroepomschrijving.
 • Huisstijl (logo, kleuren, lettertypes).
 • Beeldmateriaal van ons doel in actie.
Kelly Commandeur
Kelly Commandeur Anders

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Studiezalen
Studiezalen

De missie van Studiezalen.

🤲Armoede
🌳 Impact scale-up fase
📍Amsterdam

Ieder kind verdient het om het beste uit zichzelf te halen en om daar ruimte voor en begeleiding bij te krijgen. Dat is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Studiezalen geeft de kinderen ruimte om te leren en zich te ontwikkelen. De kinderen staan zelf aan het roer van de start van hun toekomst. Wij maken daarmee kwetsbare wijken krachtig.

Lees meer

Professionals over Studiezalen

Ellen 👐 Logo & Huisstijl

Ellen
Met studiezalen kun je goed samenwerken. Ze staan voor een grote uitdaging en hebben een mooi doel voor ogen. Ze zijn begaan en gepassioneerd met wat ze aan het doen zijn en dat werkt aanstekelijk. Ik ben heel bij dat ik dit project ben aangegaan en deze mensen heb ontmoet. En iets voor ze heb kunnen betekenen en bijdragen.