769d959e-46a4-4c05-bd21-98ecee6cfc32

Artikelen in InDesign

Profiel vrijwilliger

Een professional of grafisch designer die ervaring met InDesign en ons kan ondersteunen bij het overzetten van artikelen, voor het ontwikkelen van een schoolkrant. Benodigd: ervaring met InDesign.

Ervaring met:

  • Grafisch design

Organisatie in het kort

Wij geven kinderen, voor wie het niet vanzelfsprekend is, de ruimte om te leren en zich te ontwikkelen, om zo hun talenten te ontdekken én te gebruiken!

  • Armoede
  • Kind en gezin
  • Welzijn

Project details

💒 Studiezalen

⏱️ 3-6 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 1-2 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanuit huis.

🏁 We kunnen direct aan de slag

Met jouw expertise kunnen onze leerlingen hun eigen schoolkrant ontwikkelen en deze op school en thuis laten zien. Dit is een van onze manieren dat leerlingen hun talenten naar voren zien komen.
Mahmoud Kabir
Geschreven door Mahmoud Kabir van Studiezalen

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

De Profijtklas is voor leerlingen uit groep 6 en 7, met als doel het verbreden van hun leefwereld. We werken aan verschillende thema's met deze leerlingen en een van de thema's is Media & Ik. Hiervoor hebben de leerlingen een eigen schoolkrant gemaakt. Voordat deze krant naar de drukker kan, moet alles alleen nog in InDesign gezet worden. We hopen jouw skills in te kunnen zetten om een tof product op te leveren.

Wat hebben we nodig?

  • Hulp bij het overzetten van bestaande artikelen in InDesign, voor het ontwikkelen van een schoolkrant.
  • Het betreft 10-15 artikelen per groep. Bestaande uit 4 groepen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Artikelen voor de schoolkrant.
  • Een contactpersoon die verantwoordelijk is en content kan aanleveren.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Studiezalen
Studiezalen

De missie van Studiezalen.

🤲Armoede
🌳 Impact scale-up fase
📍Amsterdam

Ieder kind verdient het om het beste uit zichzelf te halen en om daar ruimte voor en begeleiding bij te krijgen. Dat is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Studiezalen geeft de kinderen ruimte om te leren en zich te ontwikkelen. De kinderen staan zelf aan het roer van de start van hun toekomst. Wij maken daarmee kwetsbare wijken krachtig.

Lees meer

Professionals over Studiezalen

Ellen 👐 Logo & Huisstijl

Ellen
Met studiezalen kun je goed samenwerken. Ze staan voor een grote uitdaging en hebben een mooi doel voor ogen. Ze zijn begaan en gepassioneerd met wat ze aan het doen zijn en dat werkt aanstekelijk. Ik ben heel bij dat ik dit project ben aangegaan en deze mensen heb ontmoet. En iets voor ze heb kunnen betekenen en bijdragen.