d5c14f4b-68c5-4867-86fe-85ff49acbbc5
🚀 Schrijf je in

Creatief campagne concept

Wie kan je helpen?

Annemiek Temming
Annemiek Temming
Straatnieuws
Kon. Wilhelminalaan 6 U 6
3527 LD Utrecht
Straatnieuws

Waar dragen ze aan bij?

Inkomen, tijdsbesteding en opbouw sociaal netwerk voor dak en thuislozen mbv straatkrant. Integratie, emancipatie en spreekbuis voor dak- en thuislozen.

  • Armoede
  • Welzijn
  • Diversiteit en inclusiviteit

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Een creative, die een campagne communicatie concept kan bedenken en deze tot visuele mock-ups kan uitwerken in een concept document.

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 10 tot 20 uur, binnen 2 - 5 weken. Op locatie en/of vanaf huis..

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

🚀 Schrijf je in
Straatnieuws maakt van de coronacrisis een kans en zet in 2 weken tijd haar volledige business model op zijn kop. Volgende fase is het lanceren van een spraakmakende campagne op zijn Straatnieuws: rebels, geen schroom, lekker direct, zonder doekjes eromheen te winden.
Geschreven door Annemiek Temming van Straatnieuws

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

Binnenkort lanceren we bij Straatnieuws Utrecht onze eerste online krant. Met een heel nieuw digitaal verkoopsysteem erachter. Groot nieuws, want op deze manier kunnen we nog veel meer verkopers aan en kan iedereen een verkoper direct ondersteunen. Op deze manier creëren we een beweging van mensen die via SN online een bijdrage leveren aan inkomen, tijdsbesteding, een sociaal netwerk en talentontwikkeling voor dak-en thuislozen in Utrecht. Ambitieus, ja. Mogelijk: ook ja! We kunnen zelf aardig goed schrijven, maar missen een creatief haakje waar we de campagne aan ophangen. Ideeën genoeg, we willen ze alleen verbinden op de SN manier: stoer, rebels, direct, niet links en niet rechts maar politiek dakloos.

Waarom is dit project van waarde?

Schrijven kunnen we wel, maar een creatief concept bedenken is toch andere koek. We zoeken iemand die samen met ons de magie en de bezieling in de campagne brengt. Op zijn Straatnieuws, dat dan wel.

Straatnieuws
Straatnieuws
Kon. Wilhelminalaan 6 U 6
3527 LD Utrecht
Annemiek Temming
Annemiek Temming

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Inkomen, tijdsbesteding en opbouw sociaal netwerk voor dak en thuislozen mbv Straatkrant. Met als filosofie: Helpen anderen zichzelf te helpen. www.straatnieuws.nl al 27 jaar de oudste sociale ondernemingvan NL, onafhankelijk van overheid, subsidies. Brutaal, ondernemend niet links niet rechts maar daklozen spreekbuis.

Waar ze trots op zijn

  • Helpen daklozen zichzelf te helpen
  • Vele projecten (oud en nieuw): rondleidingen, fotoproject Eyes of the Street, schrijfclub met 3 poeziealbums, straatkompas (practische handboek voor daklozen
  • 1e NL interview met de Heilige Vader Franciscus in Rome
  • Woonproject
  • Mooie krant (1e prijs vormgeving 2001)
  • Tandempoezie

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor Straatnieuws
Deel op Linkedin