5e14410b-8b6c-4188-8ee5-6cf9ad7e7240
🌱 Help deze organisatie

Infographic

Profiel vrijwilliger

Een creatieve designer die een infographic kan ontwerpen. Pre: iemand die mee kan denken over de creatieve invulling en inhoud.

Ervaring met:

  • Grafisch Design
  • Illustratie

Organisatie in het kort

Het is heerlijk om er even tussenuit te zijn met het hele gezin. Maar met een zoon of dochter met een beperking is het vinden van een leuke vakantiebestemming niet eenvoudig. Daarom organiseert Wigwam zorgvakanties voor (gezinnen met) kinderen en/of jongeren met een (ernstige) beperking.

  • Welzijn
  • Kind en gezin
  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Stichting Wigwam

⏱️ 20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw creativiteit en expertise kunnen wij al onze stakeholders informeren over wat wij met Stichting Wigwam bereikt hebben en wat onze toekomstplannen zijn.
Pauline Aalten
Geschreven door Pauline Aalten van Stichting Wigwam

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We willen ons jaarverslag en jaarplan op een aantrekkelijke manier integreren en toegankelijk maken voor al onze stakeholders. Wij missen hierin de expertise en zoeken hiervoor ondersteuning.

Wat hebben we nodig?

  • Ons jaarverslag 2022 en jaarplan 2023 gepresenteerd in een infographic, zodat dit voor geinteresseerden op een aantrekkelijke en toegankelijke manier inzichtelijk is.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Huisstijl (met elementen als logo, kleuren, lettertypes).
  • Doelgroepomschrijving.
  • Huidige content van het Jaarplan 2023
Pauline Aalten
Pauline Aalten Directeur

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Wigwam
Stichting Wigwam

De missie van Stichting Wigwam.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Valkenburg aan de Geul

Stichting Wigwam organiseert gezinsvakanties met activiteitenprogramma, survival weken en jongerenweken voor kinderen/jongeren met een beperking in de meest brede zin van het woord (lichamelijke, verstandelijke en/of meervoudige beperking of gedragsproblemen). Tijdens de vakanties worden de ouders ontzorgd, doordat de kinderen overdag een gevarieerd programma aangeboden krijgen. Gezinnen hebben mogelijkheid tot lotgenotencontact, ervaringen delen en weer even 'op te laden' om overbelasting tegen te gaan.

Tijdens het programma worden de kinderen met een beperking 1 op 1 begeleid door een vrijwilliger. Voor vrijwilligers levert deelname naast onvergetelijke (werk)ervaringen ook een verrijking en verruiming op van hun blik op het leven met een beperking. Alle betrokkenen doen nieuwe ervaringen op en sluiten vriendschappen voor het leven.

Lees meer