4f1a3486-c82b-4b91-af63-6ece3d90c999

Creatief campagne concept

Profiel vrijwilliger

Een creatieve concepter/copywriter, die een campagne communicatieconcept kan bedenken en deze tot visuele mock-ups kan uitwerken in een concept document.

Ervaring met:

 • Creative Concepting
 • Copywriting
 • Campagnes

Organisatie in het kort

Het is heerlijk om er even tussenuit te zijn met het hele gezin. Maar met een zoon of dochter met een beperking is het vinden van een leuke vakantiebestemming niet eenvoudig. Daarom organiseert Wigwam zorgvakanties voor (gezinnen met) kinderen en/of jongeren met een (ernstige) beperking.

 • Welzijn
 • Kind en gezin
 • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Stichting Wigwam

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Wigwam is niet alleen plezier voor de deelnemers, maar ook voor de vrijwilligers. Dat willen we graag met jouw campagne concept laten zien!
Pauline Aalten
Geschreven door Pauline Aalten van Stichting Wigwam

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Tijdens onze vakanties worden de kinderen met een beperking 1 op 1 begeleid door een vrijwilliger. Voor vrijwilligers levert deelname naast onvergetelijke (werk)ervaringen ook een verrijking en verruiming op van hun blik op het leven met een beperking. Alle betrokkenen doen nieuwe ervaringen op en sluiten vriendschappen voor het leven. We hebben hiervoor ongeveer 600 vrijwilligers nodig. Met onze huidige aanpak hebben we afgelopen jaar te weinig vrijwilligers weten te vinden. Wij zouden graag een creatieve, aansprekende campagne concept willen om meer vrijwilligers te werven, het concept gaan we zelf uitvoeren.

Wat hebben we nodig?

 • Een creatief concept dat past bij ons merk en budget.
 • Een concept document dat het campagne concept bevat (met elementen als boodschap, tagline en middelen inzet, concept mock-ups etc).
 • Het concept uitgewerkt in mock-up designs in lijn met onze huisstijl.
 • Goed om te weten: het monitoren van de campagne is niet nodig.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Doel van de campagne.
 • Huisstijl document (met elementen als logo, kleuren en lettertypes).

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Wigwam
Stichting Wigwam

De missie van Stichting Wigwam.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Valkenburg aan de Geul

Stichting Wigwam organiseert gezinsvakanties met activiteitenprogramma, survival weken en jongerenweken voor kinderen/jongeren met een beperking in de meest brede zin van het woord (lichamelijke, verstandelijke en/of meervoudige beperking of gedragsproblemen). Tijdens de vakanties worden de ouders ontzorgd, doordat de kinderen overdag een gevarieerd programma aangeboden krijgen. Gezinnen hebben mogelijkheid tot lotgenotencontact, ervaringen delen en weer even 'op te laden' om overbelasting tegen te gaan.

Tijdens het programma worden de kinderen met een beperking 1 op 1 begeleid door een vrijwilliger. Voor vrijwilligers levert deelname naast onvergetelijke (werk)ervaringen ook een verrijking en verruiming op van hun blik op het leven met een beperking. Alle betrokkenen doen nieuwe ervaringen op en sluiten vriendschappen voor het leven.

Lees meer