Campaign Creators Rsc6d7bo0fa Unsplash

Kennissessie Marketing Automation

Profiel vrijwilliger

Een Marketing Automation-specialist met aantoonbare ervaring binnen dit vakgebied. In staat zijn of haar kennis over te brengen in een workshop of presentatievorm. Pre: ervaring met het faciliteren van workshops en/of presenteren voor groepen.

Ervaring met:

 • Online marketing

Organisatie in het kort

Wij zetten ons in voor de ontwikkeling van gevluchte studenten en professionals, en voor hun integratie op de Nederlandse arbeidsmarkt.

 • Educatie
 • Diversiteit en inclusiviteit
 • Welzijn

Project details

💒 Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

⏱️ 2 tot 4 uur. In een videocall

💻 In een videocall of op locatie (geen voorkeur).

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak.

Talentvolle vluchtelingen hebben zonder advies, begeleiding en financiële steun vaak geen mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen en succesvol te integreren op de Nederlandse arbeidsmarkt.
Alex Hoogendoorn
Geschreven door Alex Hoogendoorn van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Project­omschrijving

Ons huidige kennisniveau.

We werken nu met Campaign Monitor voor het verzenden van nieuwsbrieven, maar nog (vrijwel) geen marketing automation. Onze interne kennis binnen het UAF ligt op dit moment bij 1 persoon. Het is van belang om meer mensen hierover te vertellen (hoofd C&F, hoofd ICT, C&F-collega's), omdat zij in de toekomst ook met deze tool gaan werken (of het nu beheer is bij ICT of campagnes maken door een communicatiespecialist). De aanvraag is dus niet alleen voor kennis, maar ook advies wb selectie van een geschikte tool.

De inhoud van de sessie.

 • Wat is Marketing Automation en welke mogelijkheden zijn er?
 • Wat zijn de voor- en nadelen?
 • Waar moet ik rekening mee houden?
 • Voorbeelden van goede Marketing Automation. (bijvoorbeeld binnen de goede doelen sector)
 • Hoe start ik als organisatie met Marketing Automation? (Tips, tricks en hints)
 • Iemand die ons daarna kan helpen (adviseren) in onze zoektocht naar een geschikte tool voor het UAF.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat extra van waarde zou zijn.

 • Ik zou het fijn vinden om achteraf nog 30 minuten 1-op-1 te zitten voor eventuele vragen of opstarthulp.

Waarom is het van waarde?

Via marketing automation kunnen we onze donateurs en andere doelgroepen écht centraal stellen. Dan voegen we daad bij het woord (aka onze strategie). Hoewel het een massa-aanpak is, kunnen we met automation beter inspelen op de fase waarin een donateur of geïnteresseerde zich bevindt en relevantere content bieden.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF
Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

De missie van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF.

📚Educatie
💒 Gevestigde organisatie
📍utrecht

Talentvolle vluchtelingen hebben zonder advies, begeleiding en financiële steun vaak geen mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen en succesvol te integreren op de Nederlandse arbeidsmarkt. We zijn ervan overtuigd dat íedereen die zijn kennis kan benutten, betekenisvol is in Nederland. Dáárom maken we ons daar sterk voor.

Lees meer

Professionals over Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Evelyne 👐 Kennissessie Marketing Automation

Evelyne
De samenwerking met het UAF verliep supervlot. Het is een enthousiaste groep mensen die bereid zijn om in te zetten op groei en innovatie. Fijn om te zien dat Marketing Automation ook leeft onder stichtingen \/ goede doelen. Het UAF was zeer betrokken bij het project en leverde zelf input en ideeën aan. Dit zorgde voor een goede interactie en verloop van het verhaal. Helemaal top! :-)

Rui 👐 Studenten wervingscampagne

Rui
Het was een ontzettend leuke samenwerking. Alex heeft een super goede briefing geleverd en schakelde snel. De presentaties waren heel leuk, het barst van de positieve energie bij het UAF. Iedereen denkt mee en er ontstaan spontaan allemaal nieuwe ideeën. Ze hebben ook een fotografe ingeschakeld die de campagne shoots gaat doen, waardoor het project naar een nog hoger niveau getild gaat worden. Al met al ontzettend leuk om te doen en volgens mij gaat er een mooie campagne komen!

Martijn 👐 UX design

Martijn
Wat een geweldig team bij UAF! Tijdens meerdere sessies hebben we toegewerkt naar een mooi eindresultaat. Deze vernieuwde basis in combinatie met de passie van het team gaat zeker zorgen voor een mooi vernieuwend MijnUAF!

Daniel 👐 Workshop communicatie trends

Daniel
Ik heb de samenwerking met UAF als zeer positief ervaren. De ruim 2 uur durende innovatieworkshop was erg interactief (ondanks dat het online was). Erg leuk, de energie en betrokkenheid tijdens de sessie, en de enthousiaste reacties achteraf. We gaan elkaar zeker nog eens spreken!

Lars 👐 SEO Audit

Lars
De samenwerking verliep erg fijn omdat de doelstellingen duidelijk waren, de communicatie goed verliep, en de benodigde middelen snel beschikbaar waren.

Marieke 👐 Flexibele copywriting ondersteuning

Marieke
Het was fijn om voor het UAF te schrijven. De lijnen waren kort, contact verliep goed. En ik had echt het gevoel dat mijn inbreng gewaardeerd werd!