d980794d-24c6-4f61-b5b7-25d4180b6036
🌱 Ik wil helpen

Flexibele copywriting ondersteuning

Profiel vrijwilliger

Een senior copywriter of communicatie-specialist die ons in juni kan ondersteunen met verschillende teksten voor onze communicatie-activiteiten. Benodigd: ervaring met het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld campagnes en ervaring met financieel-juridische teksten.

Ervaring met:

 • Copywriting

Organisatie in het kort

Wij zetten ons in voor de ontwikkeling van gevluchte studenten en professionals, en voor hun integratie op de Nederlandse arbeidsmarkt.

 • Educatie
 • Diversiteit en inclusiviteit
 • Welzijn

Project details

💒 Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

⏱️ 20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 Starten binnen één maand

Met jouw communicatie-expertise, informeren we vluchtelingen op een zorgvuldige en duidelijke manier over een verandering in de dienstverlening van het UAF.
Selma Steketee
Geschreven door Selma Steketee van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

In verband met een verandering in onze dienstverlening aan gevluchte studenten en professionals, zoeken we een ervaren copywriter, die voor ons circa 12 verschillende briefteksten en 2 webteksten kan schrijven. Het gaat om 4 groepen aan wie we per groep, maximaal drie opeenvolgende brieven sturen. Kun jij financieel-juridische teksten begrijpbaar voor iedereen maken? Dan hopen we op jouw ondersteuning!

Wat hebben we nodig?

 • Flexibele copywriting ondersteuning voor in juni, voor (financieel/juridische) 12 briefteksten en 2 webteksten.
 • Hulp bij het schrijven van verschillende teksten voor online/offline gebruik, zoals: berichten, marketing materials, uitnodiging, social post etc.
 • Samenwerkingsvorm in overleg, zoals: max. aantal uren beschikbaar, bepaalde deliverables met opleveringsdatum.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Een teamlid dat betrokken is en inhoudelijk weet wat er in de teksten moet terugkomen.
 • Doelgroepomschrijving.
 • Tone of Voice Guide.
 • We kunnen over circa direct starten en willen graag begin juli klaar zijn.
Selma Steketee
Selma Steketee Hoofd bedrijfsvoering

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF
Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

De missie van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF.

📚Educatie
💒 Gevestigde organisatie
📍utrecht

Talentvolle vluchtelingen hebben zonder advies, begeleiding en financiële steun vaak geen mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen en succesvol te integreren op de Nederlandse arbeidsmarkt. We zijn ervan overtuigd dat íedereen die zijn kennis kan benutten, betekenisvol is in Nederland. Dáárom maken we ons daar sterk voor.

Lees meer

Professionals over Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Evelyne 👐 Kennissessie Marketing Automation

Evelyne
De samenwerking met het UAF verliep supervlot. Het is een enthousiaste groep mensen die bereid zijn om in te zetten op groei en innovatie. Fijn om te zien dat Marketing Automation ook leeft onder stichtingen \/ goede doelen. Het UAF was zeer betrokken bij het project en leverde zelf input en ideeën aan. Dit zorgde voor een goede interactie en verloop van het verhaal. Helemaal top! :-)

Rui 👐 Studenten wervingscampagne

Rui
Het was een ontzettend leuke samenwerking. Alex heeft een super goede briefing geleverd en schakelde snel. De presentaties waren heel leuk, het barst van de positieve energie bij het UAF. Iedereen denkt mee en er ontstaan spontaan allemaal nieuwe ideeën. Ze hebben ook een fotografe ingeschakeld die de campagne shoots gaat doen, waardoor het project naar een nog hoger niveau getild gaat worden. Al met al ontzettend leuk om te doen en volgens mij gaat er een mooie campagne komen!

Martijn 👐 UX design

Martijn
Wat een geweldig team bij UAF! Tijdens meerdere sessies hebben we toegewerkt naar een mooi eindresultaat. Deze vernieuwde basis in combinatie met de passie van het team gaat zeker zorgen voor een mooi vernieuwend MijnUAF!

Daniel 👐 Workshop communicatie trends

Daniel
Ik heb de samenwerking met UAF als zeer positief ervaren. De ruim 2 uur durende innovatieworkshop was erg interactief (ondanks dat het online was). Erg leuk, de energie en betrokkenheid tijdens de sessie, en de enthousiaste reacties achteraf. We gaan elkaar zeker nog eens spreken!

Lars 👐 SEO Audit

Lars
De samenwerking verliep erg fijn omdat de doelstellingen duidelijk waren, de communicatie goed verliep, en de benodigde middelen snel beschikbaar waren.