David Clode Hdvmdzqxads Unsplash

Strategisch advies over Marketing

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of marketeer, die als facillitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) marketing thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

  • Communicatie strategie

Organisatie in het kort

Vissen zijn de grootste groep mishandelde dieren. De Vissenbescherming zet zich in voor vissenwelzijn, door onderzoek te doen en voorlichting te geven bij het publiek, de overheid en vissers. We verminderen het leed van de (gevangen) vis, door het ontwikkelen van andere vangst- en dodingsmethoden.

  • Dierenwelzijn
  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Wetenschap en onderzoek

Project details

💒 Stichting Vissenbescherming

⏱️ 6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw marketing kennis kunnen we een boost geven om de stichting echt in de markt te zetten en zo bij te dragen aan het verminderen van leed van vissen.
Laura Venema
Geschreven door Laura Venema van Stichting Vissenbescherming

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We missen kennis en kunde over marketing voor stichtingen en zouden hier graag begeleiding in krijgen. We groeien graag en zien marketing als het startpunt daarin. Kunnen we daarom met jou sparren?

Wat hebben we nodig?

  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek, marketingdoelstellingen, positionering, missie & identiteit en doelgroepen.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
  • De marketing doelen/challenges die we hebben.
  • Missie en visie.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Vissenbescherming
Stichting Vissenbescherming

De missie van Stichting Vissenbescherming.

🦍Dierenwelzijn
💒 Gevestigde organisatie
📍Groningen

Jaarlijks sterven meer dan 1 biljoen vissen een gruwelijke dood. Stichting Vissenbescherming is een gedreven organisatie die zich zowel op Nederlands als op Europees niveau inzet voor het welzijn van vissen en andere in het water levende dieren. Wij verstrekken wetenschappelijk onderbouwde informatie over het bewustzijn, het gedrag en de pijnbeleving van vissen, kreeften en krabben. Daarnaast vergroten we het bewustzijn bij de consument over de ruwe behandeling van vissen in de (zee)visserij, de viskweek/aquacultuur, de hengelsport en het houden van vissen in kommen of aquaria, en de verkoop en het koken van levende kreeften en krabben. We spreken de diverse overheden, ondernemingen en organisaties op hun verantwoordelijkheden aan.

Lees meer