9a69e857-5b82-4de0-870d-70979130abde
🌱 Ik wil helpen

Flexibele Design ondersteuning

Profiel vrijwilliger

Een Grafisch Designer die ons voor een bepaalde periode kan ondersteunen met verschillende visual assets voor onze communicatie-activiteiten. Benodigd: ervaring met het opleveren van verschillende visual assets als social posts, banners, flyers etc.

Ervaring met:

 • Grafisch design

Organisatie in het kort

Ushersyndroom is een zeldzame ziekte waardoor je doof en blind wordt. Onze stichting heeft de missie: “In 2025 is Ushersyndroom behandelbaar”

 • Wetenschap en onderzoek
 • Welzijn
 • Innovatie

Project details

💒 Stichting Ushersyndroom

⏱️ 25-45 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Samen kunnen we aansprekende nieuwe designs maken, zodat we op een professionele manier aandacht vragen voor deze zeldzame ziekte.
Ivonne Bressers
Geschreven door Ivonne Bressers van Stichting Ushersyndroom

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Op dit moment maken we zelf de uitingen, maar we zijn geen designers. Daarom willen wij jouw hulp graag inschakelen, zodat we echt professionele en aansprekende designs kunnen maken. Samen met een Nieuwe Gever hebben we onze huisstijl opgefrist en een brandbook gemaakt. Het wordt tijd dat sommige oude materialen ook deze stijl krijgen. Maar je kunt ons ook helpen met het ontwerpen van een cheque, die we uitgeven als we onderzoek financieren. Of flyers met het nieuwe foto materiaal die we gaan maken. Genoeg te doen en we kunnen kijken wat jij leuk vindt!

Wat hebben we nodig?

 • Flexibele design ondersteuning voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor bij bijvoorbeeld een campagne, project of andere initiatieven dat we gaan starten.
 • Hulp bij het maken van verschillende visual assets voor online/offline gebruik, zoals: flyer, poster, cheque en/of oude materialen opfrissen.
 • Sparren over de creatieve invulling van de visual assets.
 • Samenwerkingsvorm in overleg, zoals: max. aantal uren beschikbaar, bepaalde deliverables met opleveringsdatum.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Een contactpersoon die intern betrokken is bij dit project.
 • Richtlijnen en eventuele content voor de visual assets.
 • Missie en visie document.
 • Doelgroepomschrijving.
 • We starten graag na de zomer.
Ivonne Bressers
Ivonne Bressers

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Ushersyndroom
Stichting Ushersyndroom

De missie van Stichting Ushersyndroom .

🧬Wetenschap en onderzoek
🌿 Groeiende fase
📍Arnhem

Ushersyndroom is een zeldzame erfelijke aandoening waarbij kinderen doof of slechthorend geboren worden en naast nachtblindheid ook een progressief verlies van zicht ervaren. Uiteindelijk worden mensen met Ushersyndroom doof én blind.
Behandeling van het Ushersyndroom is nog steeds niet mogelijk. Stichting Ushersyndroom heeft als missie: “In 2025 is Ushersyndroom behandelbaar”.

Lees meer