252422848 4917752481614604 6367072581865484969 N (1)

Creative coach

Profiel vrijwilliger

Een designer met ervaring in het creatieve vakgebied, die op een heldere manier advies kan geven over bepaalde design en/of creatieve gerelateerde thema's.

Ervaring met:

  • Grafisch design

Organisatie in het kort

Ushersyndroom is een zeldzame ziekte waardoor je doof en blind wordt. Onze stichting heeft de missie: “In 2025 is Ushersyndroom behandelbaar”

  • Wetenschap en onderzoek
  • Welzijn
  • Innovatie

Project details

💒 Stichting Ushersyndroom

⏱️ 8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met een duidelijke richtlijn in onze uitingen, weten we wat wij willen uitstralen en kan onze doelgroep ons beter herkennen.
Ivonne Bressers
Geschreven door Ivonne Bressers van Stichting Ushersyndroom

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Het aankomende jaar gaan wel veel toffe initiatieven ontplooien. Daarvoor willen we veel nieuwe communicatiemiddelen ontwikkelen. Helaas lopen we vast in het maken van creatieve keuzes omtrent deze communicatie uitingen. We hebben niet de expertise om gegronde beslissingen te maken in wat goed en niet goed is. We zoeken jouw ervaring en invalshoeken om ons te helpen de juiste keuzes te maken.

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Ushersyndroom
Stichting Ushersyndroom

De missie van Stichting Ushersyndroom .

🧬Wetenschap en onderzoek
🌿 Groeiende fase
📍Arnhem

Ushersyndroom is een zeldzame erfelijke aandoening waarbij kinderen doof of slechthorend geboren worden en naast nachtblindheid ook een progressief verlies van zicht ervaren. Uiteindelijk worden mensen met Ushersyndroom doof én blind.
Behandeling van het Ushersyndroom is nog steeds niet mogelijk. Stichting Ushersyndroom heeft als missie: “In 2025 is Ushersyndroom behandelbaar”.

Lees meer