ddef785a-e426-4037-8772-65c6e059421a

Logo & Huisstijl

Profiel vrijwilliger

Een grafisch designer die een logo en huisstijl kan ontwerpen die goed aansluiten bij de missie, visie en waarden van een organisatie. Pre: een portfolio met soortgelijke projecten (logo’s en huisstijlen).

Ervaring met:

 • Grafisch design

Organisatie in het kort

Als online community ondersteunen wij jongeren door de mentale veerkracht te versterken vanuit jongeren zélf. Dit doen we door het stimuleren van de uitwisseling van verhalen, tips en support tussen jongeren onderling.

 • Welzijn
 • Innovatie
 • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Stichting Transformers Community

⏱️ 20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-7 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met jouw skills vergroten wij onze herkenbaarheid, waardoor jongeren met mentale klachten elkaar beter kunnen vinden en steunen op de momenten dat het wat minder gaat.
Iris Workum
Geschreven door Iris Workum van Stichting Transformers Community

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Door onze huisstijl te verscherpen willen we onze herkenbaarheid vergroten, opdat jongeren ons - en daarmee vooral elkaar - beter weten te vinden om elkaar te steunen wanneer het even wat minder gaat.

Wat hebben we nodig?

 • Een logo dat in lijn ligt met onze merkidentiteit, kant-en-klaar opgeleverd zodat we het direct kunnen inzetten.
 • Huisstijl document (met daarin elementen als logo, kleurgebruik, lettertypes, etc) voor intern gebruik en samenwerkingen met externe partijen.
 • Aansluitende huisstijl-materialen: visitekaartje, envelop, briefpapier en omslagfoto voor social media.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Missie en visie.
 • Voorbeelden van logo’s en huisstijlen die we mooi vinden.
 • Oude huisstijl (logo, kleuren, lettertypes).
 • Doelgroepomschrijving.
 • Een key persona.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Transformers Community
Stichting Transformers Community

De missie van Stichting Transformers Community.

🙂Welzijn
🌱 Start-up fase
📍Zutphen

Maar liefst 616.000 jongeren in Nederland ervaren mentale klachten zoals stress, prestatiedruk en somberheid. Wij verminderen en voorkomen de ontwikkeling van deze klachten door de mentale veerkracht van jongeren te versterken vanuit jongeren zélf. Samen leren we hoe je omgaat met tegenslagen en dit kan omzetten naar persoonlijke groei.

Lees meer

Professionals over Stichting Transformers Community

Jeffrey 👐 SEO Audit

Jeffrey
Transformers Community is een leuke, inspirerende en jonge organisatie. Het enthousiasme van de Transformers Community is erg aanstekelijk en inspirerend. Ik heb zelf een SEO Audit gedaan en de bijbehorende tips worden inmiddels al toegepast. Ik ben blij dat ik de organisatie een stap verder heb kunnen helpen, zodat ze in de toekomst nog meer jongeren kunnen bereiken!

Sannah 👐 Facebook, LinkedIn & Instagram Ads

Sannah
Het was een super fijne samenwerking met Transformers Community. Iris is altijd vrolijk en communiceert heel duidelijk. De meetings waren ook altijd gezellig. Ook deed ze er alles aan om de dingen die ik nodig had zo snel mogelijk aan te leveren. Hierdoor heb ik hele goede advertenties op kunnen zetten die mooie resultaten hebben opgeleverd voor de Transformer Community! Meer aanmeldingen en naamsbekendheid voor dit mooie initiatief. We zijn allebei heel tevreden over onze samenwerking en de behaalde resultaten, dat we in de toekomst weer samen zullen werken!