445f692d-19ad-4abf-8a6e-88a2d77ce05b

HR Coach

Profiel vrijwilliger

Een HR Manager met ervaring in vakgebied en kan kennis op een heldere manier overdragen. Heeft bij voorkeur eerder mensen begeleidt met hun groei (bijvoorbeeld juniors en/of mediors).

Ervaring met:

  • HR

Organisatie in het kort

Stichting Texels Museum verbindt ruim 445.000 musea bezoekers per jaar met natuur en cultuur, om samen een mooiere wereld te maken.

  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Kunst en cultuur
  • Educatie

Project details

💒 Stichting Texels Museum

⏱️ 8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Ik maak Stichting Texels Museum voor alle medewerkers graag een inspirerende plek. Waar iedereen met plezier werkt en op zijn eigen manier kan bijdragen aan natuur en cultuur op Texel.
Floortje Zijm
Geschreven door Floortje Zijm van Stichting Texels Museum

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Externe factoren (veel directiewisselingen, bezuinigingen a.g.v. corona) brengen onrust in de organisatie. Graag wil ik bij het management intern de rust terugbrengen, maar hoe doe ik dat het beste? Als enige P&O-er in de organisatie ben ik goed thuis in uiteenlopende HR-zaken, maar ik ben zoekende naar de rol van HR bij cultuurverandering, daar kan ik jouw expertise goed voor gebruiken. Welke (HR)-instrumenten kan ik het beste gebruiken om de rust terug te brengen en hoe breng je de boodschap nou goed over?

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Texels Museum
Stichting Texels Museum

De missie van Stichting Texels Museum.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
💒 Gevestigde organisatie
📍De Koog

Stichting Texels Museum (STM) is al sinds 1930 de drijvende kracht achter musea en tentoonstellingen op Texel. Wij verbinden, hier op ons mooie eiland, mensen met natuur en cultuur om samen een mooiere wereld te maken'. De musea die bij ons horen zijn: Ecomare, Museum Kaap Skil, Vuurtoren Texel en Oudheidkamer Texel.

Lees meer

Professionals over Stichting Texels Museum

Maurice 👐 Finance Advies

Maurice
Prima samenwerking door open en constructieve manier van communiceren. Grote organisatie die tijdens COVID-19 haar deuren moest sluiten en nu bezig is sterker uit deze crisis te komen

Cleo 👐 Kennissessie Zelfsturende teams

Cleo
Het was erg prettig samenwerken met Marion (Stichting Texels Museum). We hebben een goed gesprek gehad over samensturing en hoe dat voor onze organisatie er uit ziet en welk proces we daarin doorlopen hebben. De vragen die ze stelde hebben gemaakt dat we zelf ook weer scherper kijken naar wat we doen en hoe we dat vormgeven. Ik ben beschikbaar voor eventuele vervolgvragen en hoop dat STM met de input vooruit geholpen is.