8d628ed1-c0e8-4069-a93a-e9565fa0c1a8 (1)

Logo

Profiel vrijwilliger

Een grafisch designer die een logo kan ontwerpen dat goed aansluit bij de missie, visie en waarden van een organisatie, te gebruiken in print en/of online. Pre: een portfolio met soortgelijke projecten (logo’s en huisstijlen).

Ervaring met:

  • Grafisch design

Organisatie in het kort

30.000 Utrechters verstaan de Nederlandse taal niet goed genoeg om volwaardig deel te nemen aan onze samenleving. Met 1000 vrijwilligers zorgen wij dat Utrechters elkaar begrijpen en verstaan zodat ze wel deelnemen!

  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Educatie
  • Welzijn

Project details

💒 Stichting Taal Doet Meer

⏱️ 16-32 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Het nieuwe beeldmerk, dat gebruikt zal worden door vele grote Utrechtse organisaties, laat een nieuwe beweging zien. Een offensief dat Utrecht weer aan het lezen wil krijgen!
Annelieke  Acda
Geschreven door Annelieke Acda van Stichting Taal Doet Meer

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Nederland telt 2,5 miljoen mensen die onvoldoende kunnen lezen om volwaardig deel te nemen aan onze samenleving. Het Leesoffensief Utrecht is een initiatief van Taal Doet Meer en Bibliotheek Utrecht, ondertekend door vele Utrechtse partners waaronder Universiteit Utrecht, FC Utrecht, Humanitas en McDonald's. Dit offensief zorgt ervoor dat Utrecht weer gaat lezen. Om kenbaar te kunnen maken dat een activiteit onderdeel uitmaakt van het Leesoffensief, willen we een beeldmerk laten ontwikkelen dat als een soort 'stempel' gebruikt kan worden op posters, flyers, ed. We hopen dat jij ons kan helpen aan een herkenbaar logo voor deze beweging!

Wat hebben we nodig?

  • Een professioneel logo dat in lijn ligt met onze merkidentiteit, kant-en-klaar opgeleverd zodat we het direct kunnen inzetten.
  • Het zou fijn zijn als er een paar richtlijnen voor het gebruik van het logo kunnen worden meegeleverd.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Missie en visie.
  • We zien een logo voor ons dat 'Utrecht' uitstraalt, algemeen genoeg is om door vele diverse partners te worden gebruikt en een beweging uitstraalt (niet te zwaar/statisch)

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Taal Doet Meer
Stichting Taal Doet Meer

De missie van Stichting Taal Doet Meer.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
💒 Gevestigde organisatie
📍Utrecht

Taal Doet Meer wil eraan bijdragen dat Utrechters elkaar begrijpen en verstaan. Taal is nodig om een baan te vinden, met de leerkracht van je kinderen te praten, naar de huisarts te gaan, met een computer te werken of je huiswerk te maken. We zorgen er met een netwerk van vrijwilligers en partners voor dat taal geen belemmering vormt om mee te doen in de Utrechtse samenleving. Taal verbindt Utrechters en wij verbinden Utrechters met taal!

Lees meer