Video - Vrijwilliger(Tijdelijk)
b273c498-19da-49fd-ac51-33ad73d413fe (5)

Video edit

Project details

💒 Stichting Street Child Nederland

🛠️ Video

⏱️ 10-20 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

💻 Enkel vanuit huis

Organisatie in het kort

Elk kind verdient de kans om naar school te gaan en te leren. Street Child Nederland zet zich hier wereldwijd voor in.

 • Educatie
 • Kind en gezin
 • Ontwikkelingshulp

Profiel vrijwilliger

Een video editor die op basis van bestaand beeldmateriaal een bedrijfsvideo kan editen. Benodigd: ervaring met programma's als Adobe Premiere.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met jouw expertise kan je ons helpen het belang van ons werk te communiceren en kunnen wij meer kinderen toegang bieden tot onderwijs!
Boris De Jong
Geschreven door Boris De Jong van Stichting Street Child Nederland

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben onlangs videomateriaal gemaakt om de impact van ons project in Sierra Leone zichtbaar te maken. We zouden graag onze impact aan de sponsoren van dit project in één pakkende video laten zien. Maar wij willen de video ook gebruiken om ons werk op mooie wijze met andere huidige en potentiële toekomstige donoren te delen. Alleen met jouw hulp kunnen we onze impact goed zichtbaar maken! Help je mee met één of meerdere edits?

Wat hebben we nodig?

 • Drie video edits teruggebracht naar 1 tot 3 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).
 • Edit 1: een langere video van rond de 3 minuten met Nederlandse ondertiteling (wij nemen de vertaling geheel voor onze rekening).
 • Edit 2: de langere video van rond de 3 minuten in het Engels zonder ondertitels/ alleen ondertitels waar iets slecht te verstaan is.
 • Edit 3: een kortere video van ongeveer 1.5 minuten met Nederlandse ondertiteling.
 • Belangrijk om te weten: het aantal edits zijn in overleg o.b.v. jouw beschikbaarheid!
 • Het werkbestand, zodat we in de toekomst aanpassingen kunnen doorvoeren.

Wat hebben we al?

 • We hebben video materiaal van twee draaidagen waarmee je direct aan de slag kan.
 • De eerste draaidag is voltooid en wij willen deze nu editen om te zien wat we missen zodat dit op de tweede draaidag, die in januari is, opgenomen kan worden.
 • Daarna moet het materiaal van de 2de draaidag ge-edit worden en de verschillende versies van de video's kunnen afgerond worden, in overleg in februari.

Waarom is dit project van waarde?

De video is in eerste instantie voor de sponsoren van ''hun'' project in Sierra Leone. Maar wij willen de video ook gebruiken om ons werk op mooie wijze met andere huidige en potentiële toekomstige donoren te delen. We willen namelijk optimaal op de wensen van donoren en communicatiekanalen kunnen inspelen. Om deze reden willen wij 3 versies zoals hieronder is beschreven.

Stichting Street Child Nederland
Stichting Street Child Nederland

De missie van Stichting Street Child Nederland.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Haarlem

Wereldwijd gaan er 258 miljoen kinderen niet naar school. Street Child Nederland gelooft dat het verstrekken en behalen van universeel basisonderwijs de grootste stap is die kan worden gezet in de strijd tegen wereldwijde armoede. Daarom is het onze missie om kinderen over de hele wereld te helpen met twee fundamentele rechten: toegang tot kwalitatief onderwijs en een veilige thuisbasis

Lees meer

Professionals over Stichting Street Child Nederland

Ashley 👐 Bedank kaart design

Ashley
Het was een fijne samenwerking