Customer journey map advies

Project details

💒 Stichting Street Child Nederland

🛠️ UX

Organisatie in het kort

Elk kind verdient de kans om naar school te gaan en te leren. Street Child Nederland zet zich hier wereldwijd voor in.

  • Educatie
  • Kind en gezin
  • Ontwikkelingshulp

Profiel vrijwilliger

Een UX Professional die advies kan geven over onze journey map die we aan het ontwikkelen zijn. Pre: ervaring met customer journey maps

Project­omschrijving

Stichting Street Child Nederland
Stichting Street Child Nederland
Generaal Joubertstraat 24
2021 XC Haarlem
Stichting Street Child Nederland

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Wereldwijd gaan er 258 miljoen kinderen niet naar school. Street Child Nederland gelooft dat het verstrekken en behalen van universeel basisonderwijs de grootste stap is die kan worden gezet in de strijd tegen wereldwijde armoede. Daarom is het onze missie om kinderen over de hele wereld te helpen met twee fundamentele rechten: toegang tot kwalitatief onderwijs en een veilige thuisbasis

Waar ze trots op zijn

  • Street Child Nederland is onderdeel van een groter netwerk van zusterorganisaties in de UK, in verschillende landen in Europe en in de US. Samen leveren we momenteel programma’s in 16 landen in Afrika en Azië.
  • Voor de implementatie van projecten werkt Street Child samen met lokale onafhankelijke partners die onderdeel uitmaken van de gemeenschap. Door te werken met lokale teams creëert Street Child werkgelegenheid voor de lokale bevolking.
  • Street Child heeft programma’s op de moeilijkste plekken ter wereld waar andere niet komen waaronder afgelegen en lastig bereikbare gebieden en kwetsbare en door rampen en conflicten getroffen staten.
  • Street Child is door Kinder uitgeroepen als 1 van de 10 non-profit organisaties die het meest effectief de impact van COVID-19 bestrijdt.
  • Street Child is een sportieve organisatie en organiseert jaarlijks een marathon en fietstocht in Sierra Leone om geld op te halen voor onze projecten.