Copywriting - Vrijwilliger(Tijdelijk)
Sociale Gasten1
🌱 Ik wil helpen

Impact verhalen

Project details

💒 Stichting Sociale Gasten

🛠️ Copywriting

⏱️ 12-24 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

💻 Op locatie en/of vanaf huis

Organisatie in het kort

In iedere jongere schuilt een Sociale Gast. Zij zijn waardevol en kunnen van betekenis zijn voor kwetsbare en eenzame inwoners van Amersfoort. Wij geven jongeren de mogelijkheid het mogelijk om maatschappelijke impact te maken!

 • Welzijn
 • Duurzaamheid, natuur en milieu
 • Diversiteit en inclusiviteit

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende content voor ons kan schrijven (in de vorm van een blog, interview, testimonial of case), waarmee onze impact zichtbaar wordt.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

🌱 Ik wil helpen
Tover jij voor ons de mooie verhalen op tafel over jongeren die het verschil maken in Amersfoort? Zo weet echt iedereen waar we het de afgelopen 5 jaar voor hebben gedaan!
Rick Schoen
Geschreven door Rick Schoen van Stichting Sociale Gasten

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We bestaan al 5 jaar! Daarin hebben we veel impact gemaakt en hebben vele jongeren zich het verschil gemaakt. In het kader van ons lustrum jaar willen we graag een aantal mooie verhalen delen. Wij missen alleen de expertise en de tijd om goede verhalen te schrijven.

Wat hebben we nodig?

 • Een inspirerend concept voor een blog, testimonial, interview of case waarmee wij onze impact goed over kunnen brengen, uitgewerkt in goed geschreven en aansprekende content die in lijn ligt met onze merkidentiteit en communicatiedoelstellingen.
 • We staan erg open voor creatieve ideeën en advies.
 • 1 Tot 3 uitgewerkte verhalen die we zelf online kunnen verspreiden en presenteren.

Wat hebben we al?

 • Missie en visie.
 • Doelgroepomschrijving.
 • Globale content richting(en).

 • We kunnen jou in contact brengen met vrijwilligers voor interviews.
 • Je kan namens ons naar een (vrijwilligers)event waar wij impact maken, zodat je daar onze doelgroep kunt zien en spreken.
Rick Schoen
Rick Schoen
Stichting Sociale Gasten
Stichting Sociale Gasten

De missie van Stichting Sociale Gasten.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Amersfoort

Een jongere wil vaak best wat doen voor iemand anders, alleen weet hij vaak niet wat er mogelijk is en daarbij sluiten de bestaande mogelijkheden lang niet altijd aan. Wij zijn de schakel tussen de jonge vrijwilligers en de plekken waarvoor zij zich in kunnen zetten. Jongeren tussen de 14 en 30 jaar leveren een maatschappelijke bijdrage in Amersfoort. Dit doen zij op vrijwillige basis, gewoon omdat het kan. Samen zorgen we voor een stad waarin we naar elkaar omkijken en er minder eenzaamheid is.

Lees meer