ecb32d08-3245-433e-9a38-ac7d53339ecb

Canvastas design

Profiel vrijwilliger

Een grafisch designer die mee kan denken en het design kan maken voor een t-shirt of andere merchandise. Pre: ervaring met het opleveren van bestanden voor een drukker.

Ervaring met:

  • Grafisch design

Organisatie in het kort

In iedere jongere schuilt een Sociale Gast. Zij zijn waardevol en kunnen van betekenis zijn voor kwetsbare en eenzame inwoners van Amersfoort. Wij geven jongeren de mogelijkheid om maatschappelijke impact te maken voor eenzame inwoners!

  • Welzijn
  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Stichting Sociale Gasten

⏱️ 12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw expertise kunnen we jongeren blij maken met een toffe tas waarmee ze laten zien dat ze het verschil maken. Daarmee kunnen zij ook anderen inspireren om ook mee te doen!
Lan Nguyen
Geschreven door Lan Nguyen van Stichting Sociale Gasten

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Jongeren krijgen bij afronding van hun vrijwilligerstraject een canvastas met daarin hun behaalde certificaat en een kleinigheidje. Onze tasjes zijn bijna op dus we gaan in het najaar nieuwe bestellen. Het lijkt ons leuk om hiervoor een nieuw ontwerp te gebruiken.

Wat hebben we nodig?

  • Een creatief ontwerp voor een canvas tas.
  • Een mockup met een voorbeeld van het ontwerp.
  • Een frisse blik op onze ideeën voor de invulling van het ontwerp.
  • Oplevering in benodigde format van de drukker (zoals .png, .jpg of .ai)

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Huisstijl (met elementen zoals logo, kleuren, lettertypes).
  • Doelgroepomschrijving.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Sociale Gasten
Stichting Sociale Gasten

De missie van Stichting Sociale Gasten.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Amersfoort

Een jongere wil vaak best wat doen voor iemand anders, alleen weet hij vaak niet wat er mogelijk is en daarbij sluiten de bestaande mogelijkheden lang niet altijd aan. Wij zijn de schakel tussen de jonge vrijwilligers en de plekken waarvoor zij zich in kunnen zetten. Jongeren tussen de 14 en 30 jaar leveren een maatschappelijke bijdrage in Amersfoort. Dit doen zij op vrijwillige basis, gewoon omdat het kan. Samen zorgen we voor een stad waarin we naar elkaar omkijken en er minder eenzaamheid is.

Lees meer

Professionals over Stichting Sociale Gasten

Mariëtte 👐 Canvastas design

Mariëtte
Super leuk project & heel tof dat er binnenkort allemaal hardwerkende vrijwilligers met een Canvastas met mijn design erop rondlopen in Amersfoort. Ik heb contact gehad met Lan, leuk om mee samen te werken, duidelijke feedback. Daarnaast had ik ook erg veel vrijheid om tot een mooi eindresultaat te komen.

Wout 👐 Impact verhalen

Wout
Fijne samenwerking met een mooie organisatie - waarbinnen zowel werknemers als vrijwilligers inspirerend en waardevol werk verrichten.

Wout 👐 Copy ondersteuning bij Magazine

Wout
Fijne samenwerking met een mooie organisatie - waar zowel werknemers als vrijwilligers inspirerend en waardevol werk verrichten.

Conchita 👐 Video schieten

Conchita
Ze luisteren, komen met ideeën