33e66a7a-371d-4b34-b77f-2539c56af9b5

UX Audit

Profiel vrijwilliger

Een User Experience Designer die onze website kan evalueren op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, in de vorm van een expert review. Benodigd: ervaring met het verbeteren van digitale producten zoals websites, apps of platformen.

Ervaring met:

 • UX

Organisatie in het kort

Onze vintage meubelwerkplaats biedt mensen, met een afstand tot de arbeidsmarkt, begeleiding zodat zij herstel vinden, zich ontwikkelen en daarmee tot bloei te komen, zodat zij hun maximale potentieel in een werk-omgeving kunnen benutten.

 • Welzijn
 • Innovatie
 • Religie en spiritualiteit

Project details

💒 Stichting SixtyFruits

⏱️ 10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 Starten binnen één maand

Met jouw advies kunnen wij onze website verbeteren, waardoor we nog meer mensen een zinvolle dagbesteding kunnen bieden!
Abe Tersptra
Geschreven door Abe Tersptra van Stichting SixtyFruits

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben er behoefte aan dat mensen beter zien dat wij geen winstoogmerk hebben en een enorme impact maken de levens van de deelnemers die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Onze sociale missie komt niet tot z'n recht en we willen vanuit dit oogpunt onze gebruikerservaring verbeteren. Daarom zijn we benieuwd naar waar onze knelpunten liggen!

Wat hebben we nodig?

 • Knelpunten binnen onze User Experience, helder in kaart gebracht.
 • Een advies met praktische verbeterpunten waarmee wij onze website naar een hoger niveau kunnen tillen (bijvoorbeeld met voorbeelden van best practices of een actielijst in volgorde van urgentie).
 • Een adviesdocument waarin het bovenstaande samenkomt, wat wij intern kunnen gebruiken als leidraad.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Doelgroepomschrijving.
 • De belangrijkste doelen die wij gebruikers willen laten volbrengen met de website.
 • Een huisstijl
 • Een website
 • Een hoop creativiteit en enthousiasme

Waarom is dit project van waarde?

Hoe kunnen wij onszelf beter presenteren op onze website? Hoe laat je zien dat je de beste meubels hebt en de beste begeleiding biedt? En dat allemaal op dezelfde website?

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting SixtyFruits
Stichting SixtyFruits

De missie van Stichting SixtyFruits.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Arnhem

Het hebben van werk zorgt voor zingeving, sociaal contact en persoonlijke ontwikkeling. Als werk wegvalt, verliezen mensen een deel van hun identiteit. Wij zijn de brug die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen, coachen en richting geven naar betaald werk. We werken met individuele trajecten waarbij ieder op zijn eigen niveau op de participatieladder kan klimmen. Deze mensen bieden wij zinvol en leuk werk, in onze vintage meubelwerkplaats, samen met professionele begeleiding. Wij hebben een hart voor mensen en vintage meubels!

Lees meer