3ac5c278-e4fc-42e4-ba29-3fa98f921567
🌱 Help deze organisatie

SEO webteksten

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website kan schrijven. Benodigd: kennis van SEO en het schrijven van teksten die goed vindbaar zijn in Google.

Ervaring met:

  • Copywriting
  • SEO

Organisatie in het kort

Het recept voor een betere buurt: eenzaamheid bestrijden en voorkomen door het organiseren van wekelijkse diners. Iedereen is welkom.

  • Welzijn

Project details

💒 Stichting Resto VanHarte

⏱️ 12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw expertise kunnen we meters gaan maken in het behalen van onze online doelstellingen, zoals verwoord in het jaarplan. Er is nog een grote slag te slaan.
John van Duin
Geschreven door John van Duin van Stichting Resto VanHarte

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Er is al een zoekwoordenanalyse aanwezig, maar de websiteteksten zijn daar niet op afgestemd. We zoeken daar een start mee die direct impact heeft. Dit gaat dus om bestaande teksten. Er gaan ook nieuwe teksten komen, en we willen een beetje de richting hebben om die SEO-proof te maken, ook als we dat eventueel uitbesteden. Er zijn al wat adviezen over het soort teksten.

Wat hebben we nodig?

  • Goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website (SEO-proof), die in lijn staan met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Onze huidige website.
  • Globale content richting(en).
John van Duin
John van Duin Anders

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Resto VanHarte
Stichting Resto VanHarte

De missie van Stichting Resto VanHarte.

🙂Welzijn
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

50% van de mensen in Nederland ervaart eenzaamheid, waarvan 11 procent ernstig tot aan sociaal isolement. Dit heeft grote gevolgen voor henzelf (welzijn en gezondheid) en de maatschappij.

Lees meer