a2ce958e-18de-467d-9602-ad71a5c7af4d

Een project manager (digital)

Profiel vrijwilliger

Een projectmanager die sterk is in organiseren en communiceren. Benodigd: ervaring met het opzetten van een project van kick-off tot live-gang.

Ervaring met:

 • Project Management

Organisatie in het kort

Refugee Company draagt bij aan een inclusieve samenleving door vluchtelingen te helpen economisch onafhankelijk te worden en zich welkom en op hun gemak te laten voelen. En door de samenleving te inspireren open te staan voor mensen met een vluchtelingenachtergrond, ze te waarderen en bij te dragen aan een betekenisvol leven in Nederland.


 • Diversiteit en inclusiviteit
 • Welzijn
 • Educatie

Project details

💒 Stichting Refugee Company

⏱️ 8-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis.

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Join A Beautiful Mess en ondersteun en inspireer mensen met een vluchtelingachtergrond richting sociale en economische onafhankelijkheid.
Sandrijn Dekkers
Geschreven door Sandrijn Dekkers van Stichting Refugee Company

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij willen het programma dat we normaal gesproken 'offline' aan onze deelnemers aanbieden, 'online' optuigen. Dit varieert van 'vaktrainingen' (als barista koffie maken of snijtechnieken voor in keuken) tot 'softskill trainingen' (over stappen maken op de Nederlandse arbeidsmarkt) en het aanbieden van events (die we normaal gesproken organiseren in de Bijlmerbajes). De projectmanager heeft kennis over online portals die we zouden kunnen gebruiken en helpt ons om snel dit doel te bereiken zodat we onze deelnemers juist in deze moeilijke tijden 'erbij kunnen blijven houden'. Mooi zou zijn als het ons ook nog lukt om te kijken in hoeverre het online programma ons nog meer kan bieden dan alleen 'offline'. Dus een letterlijke 1 op 1 vertaling hoeft het niet per se te worden. We hebben een divers team dat we hiervoor aan het werk kunnen zetten.

Wat hebben we nodig?

 • Een projectmanager een nieuwe project in goede banen kan leiden
 • Kan helpen met het project plan (planning, samenwerkingsvorm, deadlines)
 • De schakel tussen verschillende teamleden en de uiteindelijke beslisser.
 • Bewaker van overzicht, progressie en het realiseren van het resultaat.
 • Kan helpen met het opzetten (van kick-off tot livegang).

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Alle teamleden die nodig zijn om het project te realiseren.
 • Een teamlid die eigenaar is van het project (inhoudelijke sparringpartner/beslisser)

Waarom is dit project van waarde?

Samen met jou kunnen we ook een sterk online programma maken en blijven we contact houden met onze deelnemers, juist in deze moeilijke tijd.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Refugee Company
Stichting Refugee Company

De missie van Stichting Refugee Company.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
📍Amsterdam

We helpen mensen met een vluchtelingenachtergrond op weg naar een opleiding of baan. Dat doen we door leerwerktrajecten aan te bieden in 1 van onze sociale enterprises A Beautiful Mess Restaurant en A Beautiful Mess Makerspace in Amsterdam, Arnhem en binnenkort ook Utrecht. Ons programma is opgebouwd rondom 3 pijlers: talent, netwerk en veerkracht. Wij volgen de deelnemers 3 jaar lang.

Lees meer

Professionals over Stichting Refugee Company

Judith 👐 Een project manager (digital)

Judith
Met veel plezier heb ik samengewerkt met Refugee Company. Hier staat een enthousiast, creatief team met veel ideeën. Door Corona hebben we met name op afstand samengewerkt, maar zelfs digitaal is hun energie en plezier om te werken met mensen voelbaar. Refugee Company, bedankt voor de samenwerking!