a2ce958e-18de-467d-9602-ad71a5c7af4d

Een project manager (digital)

Wie kan je helpen?

Sandrijn Dekkers
Sandrijn Dekkers
Stichting Refugee Company
H.J.E. Wenckebachweg 48
1096 AN Amsterdam
Stichting Refugee Company

Waar dragen ze aan bij?

Refugee Company draagt bij aan een inclusieve samenleving door vluchtelingen te helpen economisch onafhankelijk te worden en zich welkom en op hun gemak te laten voelen. En door de samenleving te inspireren open te staan voor mensen met een vluchtelingenachtergrond, ze te waarderen en bij te dragen aan een betekenisvol leven in Nederland.


  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Welzijn
  • Educatie

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Een project manager die ervaring heeft met het realiseren van digitale producten (website, app, etc.). Sterk in organiseren en communiceren. Heeft ervaring met het opzetten van een project van kick-off tot livegang.

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 10 tot 30 uur, binnen 2 - 4 weken. Op locatie en/of vanaf huis..

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Join A Beautiful Mess en ondersteun en inspireer mensen met een vluchtelingachtergrond richting sociale en economische onafhankelijkheid.
Geschreven door Sandrijn Dekkers van Stichting Refugee Company

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

Wij willen het programma dat we normaal gesproken 'offline' aan onze deelnemers aanbieden, 'online' optuigen. Dit varieert van 'vaktrainingen' (als barista koffie maken of snijtechnieken voor in keuken) tot 'softskill trainingen' (over stappen maken op de Nederlandse arbeidsmarkt) en het aanbieden van events (die we normaal gesproken organiseren in de Bijlmerbajes). De projectmanager heeft kennis over online portals die we zouden kunnen gebruiken en helpt ons om snel dit doel te bereiken zodat we onze deelnemers juist in deze moeilijke tijden 'erbij kunnen blijven houden'. Mooi zou zijn als het ons ook nog lukt om te kijken in hoeverre het online programma ons nog meer kan bieden dan alleen 'offline'. Dus een letterlijke 1 op 1 vertaling hoeft het niet per se te worden. We hebben een divers team dat we hiervoor aan het werk kunnen zetten.

Waarom is dit project van waarde?

Samen met jou kunnen we ook een sterk online programma maken en blijven we contact houden met onze deelnemers, juist in deze moeilijke tijd.

Stichting Refugee Company
Stichting Refugee Company
H.J.E. Wenckebachweg 48
1096 AN Amsterdam
Sandrijn Dekkers
Sandrijn Dekkers

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

We helpen mensen met een vluchtelingenachtergrond op weg naar een opleiding of baan. Dat doen we door leerwerktrajecten aan te bieden in 1 van onze sociale enterprises A Beautiful Mess Restaurant en A Beautiful Mess Makerspace in Amsterdam, Arnhem en binnenkort ook Utrecht. Ons programma is opgebouwd rondom 3 pijlers: talent, netwerk en veerkracht. Wij volgen de deelnemers 3 jaar lang.

Waar ze trots op zijn

  • We hebben een prachtig restaurant in de Bijlmerbajes (nu helaas even dicht) waar we ook veel mooie events hosten voor grote groepen.
  • In de Makerspace (ons atelier) werken we samen met hele mooie opdrachtgevers als Bonne Suits, Ace & Tate en Patta.
  • Tot juni hebben we ook een mooie pop-up lunchroom in het Bijbels Museum op de Herengracht in Amsterdam (nu helaas ook dicht)
  • We gaan een mondmaskerfabriek starten samen met Philips
  • We hebben een superdivers team. Een deel van het team heeft zelf een vluchtelingenachtergrond.
  • We worden gesteund door mooie fondsen als Stichting Doen en Anton Jurgens Fonds en vele vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om onze missie te bereiken
  • We zijn onlangs toegelaten tot de Code Sociaal Ondernemen.

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor Stichting Refugee Company
Deel op Linkedin