b25ee2a1-9a49-4665-8211-2d9e73ab0b2b

Strategisch advies over Social Media

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of Social Media specialist, die als sparringpartner kan helpen bepaalde Social Media thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

 • Social Media

Organisatie in het kort

Rapucation zet zich in voor goed en vernieuwend onderwijs, waar talenten tot hun recht komen en iedereen zichzelf kan zijn. Wij willen dat alle leerlingen en docenten gelukkig zijn en zich kunnen ontwikkelen in een uitdagende onderwijsomgeving.

 • Educatie
 • Welzijn

Project details

💒 Stichting Rapucation

⏱️ 4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw expertise bereiken wij meer docenten en verbeteren we het onderwijs. Zo krijgen leerlingen het onderwijs dat ze verdienen en kunnen ze in de maatschappij een waardevolle bijdrage leveren.
Wietske Tijssen
Geschreven door Wietske Tijssen van Stichting Rapucation

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij hebben veel tijd besteed aan het professionaliseren van ons programma 'Vriendelijk orde houden'. Met als resultaat dat de studenten en docenten die hiermee aan de slag gaan, direct resultaat boeken in de klas. Wij denken dat we meer studenten en docenten kunnen helpen. Om dat voor elkaar te krijgen zou het fijn zijn als jij kan meedenken over onze social media strategie, waardoor wij onze doelgroep beter bereiken!

Wat hebben we nodig?

 • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
 • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: content, kanalen, tone of voice en doelgroepen.
 • Jouw tips en tricks zodat we meer kennis op doen over de wereld van Social Media.
 • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
 • De doelgroep(en) die we willen bereiken.
 • Missie en visie.
 • Onze huidige Social Media kanalen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Rapucation
Stichting Rapucation

De missie van Stichting Rapucation.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Rapucation is een collectief van verschillende onderwijsexperts die hun krachten bundelen om zinvol, vernieuwend en uitdagend onderwijs te bieden. In het onderwijs creëren wij daarom een vriendelijke en duidelijke leeromgeving. In zo’n omgeving komen talenten tot hun recht en kan iedereen zichzelf zijn. Onderwijs waarbij leerlingen zelf nadenken over hun interesses en talenten en met deze kennis beslissingen leren nemen. Pas als de basis op orde is voelen leerlingen en docenten zich op hun gemak. Dit creëert ruimte voor ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs.

Lees meer