171121 2806 HZD1075
🌱 Ik wil helpen

Strategisch advies over Marketing

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of marketeer, die als facillitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) marketing thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

  • Marketing

Organisatie in het kort

Iedereen verdient een volwaardige plaats in onze samenleving op basis van zijn of haar individuele talenten. Piëzo stelt mensen in de gelegenheid om hun talenten en vaardigheden te ontdekken en verder te ontwikkelen.

  • Welzijn
  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Kind en gezin

Project details

💒 Stichting Piëzo

⏱️ 6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 Starten binnen één maand

Met jouw marketing expertise kunnen wij nog meer mensen versterken in de regie over hun leven, ga jij deze uitdaging met ons aan?
Mirjam van Bijnen
Geschreven door Mirjam van Bijnen van Stichting Piëzo

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zoeken jouw expertise vanwege een gebrek aan gespecialiseerde kennis over marketing binnen onze organisatie. Wij willen graag samen kijken naar onze missie en visie en hoe wij van daaruit onze organisatie goed kunnen positioneren vanuit marketingperspectief.

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek, marketingdoelstellingen, positionering, missie & identiteit en doelgroepen.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
Mirjam van Bijnen
Mirjam van Bijnen

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Piëzo

De missie van Stichting Piëzo.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Zoetermeer

Onze missie is mogelijkheden bieden voor (kwetsbare) mensen om mee te kunnen doen in hun wijk door het benutten van eigen kracht en talent en (her)nemen van eigen regie. Wij zien dit als belangrijke elementen voor een gelukkig en zinvol leven, waar nog niet iedereen zijn/haar eigen weg in kan vinden. Samen met vele vrijwilligers werken wij samen aan ontwikkeling in verbinding.

Lees meer