8b025309-d88a-4812-a99e-bc3f20db6b07 (1)
🌱 Help deze organisatie

Strategisch advies over Social Media

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of Social Media specialist, die als sparringpartner kan helpen bepaalde Social Media thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

 • Social Media
 • Communicatie strategie

Organisatie in het kort

Stichting Petuda combineert muziek, beeld en verhaal om je uit het alledaagse, snelle bestaan te liften. Wij geloven dat zo'n ervaring fungeert als levenselixer.

 • Kunst en cultuur
 • Welzijn
 • Educatie

Project details

💒 Stichting Petuda

⏱️ 4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw advies kunnen we onze doelgroep nog beter bereiken en onze boodschap verspreiden, waardoor nog meer mensen de kracht van muziek en kunst kunnen ervaren.
Huda Blom
Geschreven door Huda Blom van Stichting Petuda

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij creëren werelden door muziek, verhaal en eigen kunst te combineren tot een grote magische beleving. We brengen dit uit op ons eigen label en verkopen prints en 'vinylboeken' van onze projecten; dit zijn groot formaat kunstboeken die vinyl bevatten. We hebben prachtige, originele, gelimiteerde producten van hoogwaardige kwaliteit en mensen zijn er enorm enthousiast over wanneer ze de producten ontvangen. We moeten alleen een goede, planmatige aanpak ontwikkelen om onze producten op social media onder de aandacht te krijgen bij de juiste mensen. Hoe communiceren wij zo duidelijk mogelijk onze boodschap?

Wat hebben we nodig?

 • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
 • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: content, kanalen, tone of voice en doelgroepen.
 • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
 • De doelgroep(en) die we willen bereiken.
 • Missie en visie.
 • Onze huidige Social Media kanalen.
Huda Blom
Huda Blom Oprichter

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Petuda
Stichting Petuda

De missie van Stichting Petuda.

🎨Kunst en cultuur
🌿 Groeiende fase
📍Zwolle

Het moderne leven kenmerkt zich door een continue bombardering van informatie en communicatie via social media, spam, sms-reclame en whatsapp berichten. Maar continue 'aan' staan betekent op een gegeven moment 'uit' gaan. Wij creëren projecten voor muziek-en-kunstliefhebbers om op te laden. Het is onmogelijk om stress te voelen op het moment dat je betoverd wordt door iets moois.

Lees meer