8f8088e4-e80a-4809-8448-7efa548601cc

Professionele Nieuwsbrief template

Profiel vrijwilliger

Een designer die een nieuwsbrief template kan maken binnen de huisstijl van de organisatie, waarin professionele nieuwsbrieven zelf samengesteld kunnen worden.

Ervaring met:

  • Grafisch design

Organisatie in het kort

Samen kunnen we meer, samen doen we meer! Partin ondersteunt als branchevereniging kleine goede doelen, werkzaam binnen ontwikkelingssamenwerking, met kennisdeling en lobby- en netwerkgelegenheden.

  • Ontwikkelingshulp

Project details

💒 Stichting Partin

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw expertise oogt Partin professioneler en kunnen wij meer leden werven. Ook verhogen we hiermee de aantrekkingskracht richting potentiële partners (bedrijven en vermogensfondsen).
Erik Boerrigter
Geschreven door Erik Boerrigter van Stichting Partin

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

In de afgelopen 12 jaar was onze communicatiestijl wat diffuus geworden. Dit wilde we aanpakken en zijn met een Nieuwe Gever eerst begonnen met de website. Nu zouden we graag een nieuwsbrief template willen die aansluit op onze vernieuwde en verbeterde website / huisstijl.

Wat hebben we nodig?

  • Een nieuwsbrief template voor onze organisatie, binnen onze huisstijl.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Huisstijl (met elementen als logo, huisstijl en lettertypes).
  • Globale contentrichtlijnen.
  • foto database
  • recent verbeterde website

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Partin
Stichting Partin

De missie van Stichting Partin.

🌏Ontwikkelingshulp
🌿 Groeiende fase
📍Amersfoort

Samen kunnen en doen we meer. Partin geeft, als overkoepelende brancheorganisatie, particuliere initiatieven een stem bij discussies over internationale samenwerking en behartigt daarbij de belangen voor de achterban. Wij vinden dat ook de stem van de kleine organisaties moeten meewegen bij besluitvorming over ontwikkelingssamenwerking. Wij zorgen daarnaast ervoor dat de goede doelen worden samengebracht en verenigt, waardoor de relevantie, kwaliteit, kracht en draagvlak binnen de samenleving zichtbaar en erkend wordt. We bieden ook informatie, kennis en advies aan.

Lees meer

Professionals over Stichting Partin

Esther 👐 Illustraties

Esther
Een fijne stichting en Erik is een prettig persoon om mee samen te werken. Partin zet zich in voor heel veel goede doelen!

Rianne 👐 Communicatie strategie sessies

Rianne
Het was altijd gezellig om met het team van Partin te bellen! Ze willen graag en pakken al het advies en richtlijnen met beide handen aan. Ze nemen niets voor lief en gaan aan de slag met de adviezen die ze krijgen.

Sabrina 👐 Website UX Audit

Sabrina
Fijne samenwerking, duidelijke afspraken en enthousiaste team!

Esther 👐 Korte animatie

Esther
Partin is een organisatie die zich inzet voor heel veel kleinere goede doelen. Het werken met Erik en Trudeke was erg prettig.