6e39d36d-fd8d-4f33-b325-570057558b3b
🌱 Ik wil helpen

Presentatie coach

Profiel vrijwilliger

Een professional die ervaring heeft met faciliteren en geven van presentaties en helder advies kan geven rondom het krachtig overbrengen van presentaties.

Ervaring met:

  • Communicatie

Organisatie in het kort

Samen kunnen we meer, samen doen we meer! Partin ondersteunt als branchevereniging kleine goede doelen, werkzaam binnen ontwikkelingssamenwerking, met kennisdeling en lobby- en netwerkgelegenheden.

  • Ontwikkelingshulp

Project details

💒 Stichting Partin

⏱️ 8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw hulp kunnen we de toegevoegde waarde van ruim 400 kleine goede doelen niet alleen schriftelijk, maar ook mondeling beter presenteren. Daarmee geven we ze de erkenning die ze verdienen.
Erik Boerrigter
Geschreven door Erik Boerrigter van Stichting Partin

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Partin heeft met hulp van De Nieuwe Gevers de marketing en communicatie een impuls gegeven. Die moet nu ook bij presentaties goed onder woorden gebracht worden, maar het ontbreekt mij de expertise om ons verhaal nog krachtiger over te brengen. Ik zoek naar betere methodes & voorbereiding om presentaties te verbeteren.

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Erik Boerrigter
Erik Boerrigter

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Partin
Stichting Partin

De missie van Stichting Partin.

🌏Ontwikkelingshulp
🌿 Groeiende fase
📍Amersfoort

Samen kunnen en doen we meer. Partin geeft, als overkoepelende brancheorganisatie, particuliere initiatieven een stem bij discussies over internationale samenwerking en behartigt daarbij de belangen voor de achterban. Wij vinden dat ook de stem van de kleine organisaties moeten meewegen bij besluitvorming over ontwikkelingssamenwerking. Wij zorgen daarnaast ervoor dat de goede doelen worden samengebracht en verenigt, waardoor de relevantie, kwaliteit, kracht en draagvlak binnen de samenleving zichtbaar en erkend wordt. We bieden ook informatie, kennis en advies aan.

Lees meer

Professionals over Stichting Partin

Esther 👐 Illustraties

Esther
Een fijne stichting en Erik is een prettig persoon om mee samen te werken. Partin zet zich in voor heel veel goede doelen!

Rianne 👐 Communicatie strategie sessies

Rianne
Het was altijd gezellig om met het team van Partin te bellen! Ze willen graag en pakken al het advies en richtlijnen met beide handen aan. Ze nemen niets voor lief en gaan aan de slag met de adviezen die ze krijgen.

Sabrina 👐 Website UX Audit

Sabrina
Fijne samenwerking, duidelijke afspraken en enthousiaste team!

Esther 👐 Korte animatie

Esther
Partin is een organisatie die zich inzet voor heel veel kleinere goede doelen. Het werken met Erik en Trudeke was erg prettig.