3af64078-6b9b-4c72-89ae-721fa18d4822

UX Audit

Profiel vrijwilliger

Een User Experience Designer die onze website kan evalueren op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, in de vorm van een expert review. Benodigd: ervaring met het verbeteren van digitale producten zoals websites, apps of platformen.

Ervaring met:

  • UX

Organisatie in het kort

Wist je dat ongeveer twee miljoen mensen in Nederland ernstige last ondervinden van gehoorverlies, tinnitus, Ménière en andere oorklachten? Het Oorfonds zet zich in voor mensen met oorproblemen om hun kwaliteit van leven te verbeteren.

  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Wetenschap en onderzoek
  • Welzijn

Project details

💒 Stichting Oorfonds Nederland

⏱️ 10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen direct starten

Breng jij de knelpunten van onze website in kaart zodat wij deze naar een volgend level kunnen trekken voor meer traffic en meer donateurs?
Alonda van Toor
Geschreven door Alonda van Toor van Stichting Oorfonds Nederland

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

De website is een paar keer aangepast, maar heeft nog weinig traffic. We twijfelen of we duidelijk genoeg zijn in hetgeen wij presenteren op de website. Wij zoeken iemand die kritisch naar onze Wordpress website kijkt en advies geeft over hoe het nog beter kunnen inrichten en een duidelijke boodschap kunnen overbrengen.

Wat hebben we nodig?

  • Knelpunten binnen onze User Experience, helder in kaart gebracht.
  • Een advies met praktische verbeterpunten (met uitleg/onderbouwing) waarmee wij de website naar een hoger niveau kunnen tillen (bijvoorbeeld met voorbeelden van best practices of een actielijst in volgorde van urgentie).
  • Een adviesdocument waarin het bovenstaande samenkomt, wat wij intern kunnen gebruiken als leidraad.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • De belangrijkste doelen die wij gebruikers willen laten volbrengen met de website.
  • De doelgroep is heel breed en kan onderverdeeld worden in een aantal groepen: mensen met een gehoor aandoening, potentiële donateurs, media en andere geïnteresseerden
  • We willen graag een wordpress site houden maar staan open voor een ander thema.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Oorfonds Nederland
Stichting Oorfonds Nederland

De missie van Stichting Oorfonds Nederland.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌱 Start-up fase
📍Berkel-Enschot

In 2019 werd het Oorfonds opgericht met als doel om alle (geh)oorproblemen de wereld uit te helpen. Er zijn maar liefst twee miljoen mensen in Nederland met gehoorproblemen en mensen met gehoorverlies beginnen gemiddeld 7 jaar te laat aan een hulpmiddel. Dit moet en kan anders. Door het initiëren en financieren van wetenschappelijk onderzoek werkt het Oorfonds aan de verbetering van kwaliteit van leven voor mensen met oorproblemen en waar mogelijk aan de genezing van ooraandoeningen.

Lees meer

Professionals over Stichting Oorfonds Nederland

Ruben 👐 UX Audit

Ruben
Leuke, betrokken mensen die goed weten wat ze willen. Prettig contact waarin je merkt dat ze gedreven zijn om het groeiende Oorfonds naar een volgend niveau te brengen. Fijne samenwerking!