608dce1d-1cfe-4339-a4e7-f14a6ac31f8d

Advies over Crowdfunding

Profiel vrijwilliger

Een professional die ervaring heeft met het opzetten van crowdfunding campagnes en ons kan adviseren over het opzetten van crowdfunding. Benodigd: ervaring met zaken als crowdfunding aanpak, geschikte platforms, content creatie voor crowdfunding, campagnevoering etc.

Ervaring met:

  • Strategie & Consulting

Organisatie in het kort

Wist je dat ongeveer twee miljoen mensen in Nederland ernstige last ondervinden van gehoorverlies, tinnitus, Ménière en andere oorklachten? Het Oorfonds zet zich in voor mensen met oorproblemen om hun kwaliteit van leven te verbeteren.

  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Wetenschap en onderzoek
  • Welzijn

Project details

💒 Stichting Oorfonds Nederland

⏱️ 6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 Starten binnen één maand

Help jij ons een stap verder om Ooronderzoek op de kaart te zetten in Nederland? Help ons dan met een crowfunding campagne.
Alonda van Toor
Geschreven door Alonda van Toor van Stichting Oorfonds Nederland

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Het is een onderdeel van een groter project: "Geef Ooronderzoek gehoor". Hierbij willen we 3 ooronderzoeken de maximale aandacht geven om zo per project het doelbedrag op te halen.

Wat hebben we nodig?

  • 1 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: doelstellingen, crowdfunding verhaal en beloningen, fundingstrategie (type donateurs & aanpak), keuze crowdfundingsplatform en campagneplan na livegang.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.
  • In September starten we het project "Geef ooronderzoek gehoor". Onderdeel van dit project is een crowdfunding campagne. We zoeken iemand die ons tips en tricks kan geven op het gebied van crowdfunding en hoe we dit zo simpel, snel en effecief mogelijk kunnen opzetten.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Het doelbedrag van onze campagne en plan wat we er mee gaan doen.
  • Doelgroepen
  • We willen per ooronderzoek € 15.000,- ophalen door gebruik te maken van ons eigen netwerk en het netwerk van patienten en onderzoekers

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Oorfonds Nederland
Stichting Oorfonds Nederland

De missie van Stichting Oorfonds Nederland.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌱 Start-up fase
📍Berkel-Enschot

In 2019 werd het Oorfonds opgericht met als doel om alle (geh)oorproblemen de wereld uit te helpen. Er zijn maar liefst twee miljoen mensen in Nederland met gehoorproblemen en mensen met gehoorverlies beginnen gemiddeld 7 jaar te laat aan een hulpmiddel. Dit moet en kan anders. Door het initiëren en financieren van wetenschappelijk onderzoek werkt het Oorfonds aan de verbetering van kwaliteit van leven voor mensen met oorproblemen en waar mogelijk aan de genezing van ooraandoeningen.

Lees meer

Professionals over Stichting Oorfonds Nederland

Ruben 👐 UX Audit

Ruben
Leuke, betrokken mensen die goed weten wat ze willen. Prettig contact waarin je merkt dat ze gedreven zijn om het groeiende Oorfonds naar een volgend niveau te brengen. Fijne samenwerking!