Laura Thonne L Hgedzaxoy Unsplash
🌱 Ik wil helpen

Testimonials schrijven

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende content voor ons kan schrijven (in de vorm van een blog, interview, testimonial of case), waarmee onze impact zichtbaar wordt.

Ervaring met:

 • Copywriting

Organisatie in het kort

Wij geloven dat lokale initiatieven het verschil kunnen maken voor een leefbare buurt, waar iedere Amsterdammer kan meedoen. Daarom stimuleren we initiatieven die voor een mooier, groener, socialer, veiliger en dus leefbaarder Amsterdam zorgen.

 • Welzijn
 • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Stichting Mensen Maken Amsterdam

⏱️ 12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 Starten binnen twee maanden

Help ons verhaal nog krachtiger te verwoorden, zodat onze impact sterk over de brug komt. Zo zorgen we samen voor een fijn Amsterdam!
Eefke van Nuenen
Geschreven door Eefke van Nuenen van Stichting Mensen Maken Amsterdam

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Het zou erg helpen als we goed onze impact over de brug kunnen krijgen. We vertellen al een tijd ons eigen verhaal, maar het werkt altijd goed wanneer een relatieve buitenstaander er opnieuw naar kijkt en ons helpt met het overbrengen van ons verhaal en de betekenis daarvan in Amsterdam. Kun jij ons helpen verhalen op papier te zetten?

Wat hebben we nodig?

 • Een inspirerend concept voor een testimonial / interview, waarmee wij onze impact goed over kunnen brengen, uitgewerkt in goed geschreven en aansprekende content die in lijn ligt met onze merkidentiteit en communicatiedoelstellingen.
 • We staan erg open voor creatieve ideeën en advies.
 • 1 Tot 3 uitgewerkte verhalen die we zelf online kunnen verspreiden en presenteren.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Missie en visie.
 • Doelgroepomschrijving.
 • Er ligt al veel voorwerk en informatie maar het vertalen naar de juiste richten en een paar goede verhalen/beelden zou ons enorm helpen.

 • We kunnen jou in contact brengen met vrijwilligers, donateurs en/of de doelgroep voor interviews.
 • Je kan zelf binnen je eigen kring en netwerk, namens ons, onze doelgroep benaderen.
Eefke van Nuenen
Eefke van Nuenen Marketing & Communicatie

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Mensen Maken Amsterdam
Stichting Mensen Maken Amsterdam

De missie van Stichting Mensen Maken Amsterdam.

🙂Welzijn
🌱 Start-up fase
📍Amsterdam

Wij zijn Mensen Maken Amsterdam! De overkoepelende stichting van 7 buurtfondsen in Amsterdam van en voor bewoners. Wij zetten ons in voor initiatieven die een bijdrage leveren aan een mooiere, groenere, meer veilige, kleurrijke of schonere buurt. Het gaat hierbij om projecten die de buurt verrijken op het gebied van bijvoorbeeld cultuur, welzijn, gezondheid, ouderen, kunst, natuur, sport, jeugd en veiligheid. De nadruk ligt op de actieve betrokkenheid van bewoners, de onderlinge verbinding van mensen en het verhogen van saamhorigheid in de buurt.

Lees meer