13ddfc38-8fe6-4414-ad87-3f0ee2490d8a
🌱 Ik wil helpen

Strategisch advies over Social Media

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of Social Media specialist, die als sparringpartner kan helpen bepaalde Social Media thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

  • Social Media
  • Communicatie strategie

Organisatie in het kort

Mens Achter de Patiënt droomt van mensgerichte zorg. Om dit te bereiken, beginnen wij met mensgericht onderwijs. Het doel: toekomstig zorgprofessionals bewuster maken van de brede impact van ziekte.

  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Educatie
  • Welzijn

Project details

💒 Stichting Mens Achter de Patiënt

⏱️ 4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Zodra we een goede en duidelijke strategie voor onze social media kanalen hebben, kunnen we meer mensen aan ons binden en uiteindelijk meer beteken voor mensgerichte zorg 🚑.
Veerle Cobben
Geschreven door Veerle Cobben van Stichting Mens Achter de Patiënt

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zijn een stichting vol met studenten die zich vrijwillig inzetten voor een mooi doel. We missen de kennis om een duidelijk en goed strategisch plan te maken. We zijn op zoek naar jouw expertise om met ons kan mee te kijken hoe we dit beter zouden kunnen aanpakken. Zeker op Instagram en LinkedIn bereiken we mensen de mensen niet die wel heel belangrijk voor ons zouden kunnen zijn.

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: content, kanalen, tone of voice en doelgroepen.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
Veerle Cobben
Veerle Cobben Bestuur of Raad

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Mens Achter de Patiënt
Stichting Mens Achter de Patiënt

De missie van Stichting Mens Achter de Patiënt.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Eijsden

Stichting Mens Achter de Patiënt laat de toekomstige zorgprofessionals in een interprofessionele setting bewuster maken van de impact van ziekte op iemands sociaal, mentaal en maatschappelijk welbevinden, en de invloed die een zorgprofessional daarop kan hebben. Wij laten jaarlijks ongeveer 1300 studenten in het zorg en welzijns domein in Zuid-Nederland leren van mensen die ervaring hebben met zorg, ziekte en welzijn (ervaringsdelers), waardoor zij de zorg van morgen een stukje mensgerichter maken.

Lees meer

Professionals over Stichting Mens Achter de Patiënt

Esther 👐 Korte animatie

Esther
Het was fijn samenwerken met de stichting. Het is super waar zij zich voor inzetten. Want iedereen zou graag als een mens geholpen willen worden, mocht hij/zij in het ziekenhuis zijn en dat begint bij mensgericht onderwijs!

Lisette 👐 Magazine design

Lisette
Het was heel fijn om met Mens Achter de Patient samen te werken. Er was altijd duidelijke communicatie.

Marloes 👐 Strategisch advies over Marketing

Marloes
Het was heel fijn om samen te werken met Stichting Mens Achter de Patiënt, omdat zij allemaal mega enthousiast zijn en staan achter hun missie. Ze dragen echt bij aan betere zorg en dat is super waardevol.

Merel 👐 Flyer design

Merel
Ik heb super fijn contact gehad met Marcel en Froukje van Stichting Mens Achter de Patiënt. Mede daardoor zijn we samen tot een mooi eindresultaat gekomen!